De populairste refurbished iPhones

Redactie WINMAG Pro

We leven in een tijd waarin het milieu belangrijker is dan ooit. Je koopt niet zomaar meer elektronische producten gloednieuw in de winkel, dat is namelijk niet goed voor het milieu. Er worden schaarse grondstoffen gebruikt bij het produceren van nieuwe elektronische producten, ook voor de Apple iPhones. Vandaar dat steeds meer mensen overstappen op een refurbished iPhone. Dit is een duurzamer alternatief voor een nieuwe Apple iPhone uit de winkel. Je geeft een tweede leven aan een Apple iPhone en verlengt de levensduur van het toestel met minimaal twee jaar. Maar wat zijn nou de populairste refurbished iPhones? In dit artikel zullen we in gaan op de drie populairste refurbished iPhone modellen.

De iPhone 8 refurbished

Op dit moment blijft toch één van de meest populaire refurbished toestellen de iPhone 8 refurbished. Het is de opvolger van de Apple iPhone 7, maar kent veel verbeteringen ten opzichte van de iPhone 7. De iPhone 8 heeft een betere accu waardoor je het toestel langer kunt gebruiken. Daarnaast heeft het toestel ook een glazen achterkant gekregen waardoor je de Apple iPhone 8 draadloos op kunt laden. Met de vernieuwde dubbele camera maak je prachtige foto’s en video’s zoals je dat nog nooit eerder gedaan hebt. Het enige nadeel van een iPhone 8 is dat deze achterloopt op de nieuwste modellen. Het toestel heeft bijvoorbeeld geen portretmodus om je foto’s een extra boost te geven.

De refurbished iPhone X

Bijna elk model van de iPhone is tegenwoordig wel refurbished te verkrijgen, ook de wat nieuwere modellen. Een van deze wat nieuwere modellen is de refurbished iPhone X, welke momenteel enorm populair is onder de vele iPhone gebruikers. Dit Apple device is in 2017 geïntroduceerd en heeft veel vernieuwingen met zich meegenomen. Het is het eerste toestel van Apple dat geen gebruik maakt van een home button, maar alleen maar van veegbewegingen over het scherm. Daarnaast beschikt het toestel over een vernieuwd OLED-scherm dat loopt van rand tot rand. Hierdoor kun je je favoriete serie altijd in HD-kwaliteit kijken. De belangrijkste vernieuwing die is meegekomen met het toestel is de Face-ID-functionaliteit. Door deze functie hoef je geen ingewikkelde beveiligingscodes te onthouden. Je laat simpelweg alleen even je gezicht zien en je kunt het toestel makkelijk ontgrendelen.

De iPhone Xs refurbished

Een van de nieuwste modellen binnen het refurbished iPhone assortiment is de refurbished iPhone Xs. Dit toestel is in 2018 door Apple geïntroduceerd en is de opvolger van de iPhone X. De iPhone Xs is wat betreft uiterlijk gelijk aan de iPhone X, maar kent grote verbeteringen. Het is voorzien van een vernieuwde chip waardoor de iPhone Xs een stuk sneller is dan al zijn voorgangers en beter presteert. De chip is ook nog eens energiezuiniger waardoor je het toestel minder vaak hoeft op te laden. Ideaal wanneer je veel onderweg bent en de mogelijkheid tot opladen niet hebt. De achter camera heeft ook nog eens een flinke boost gekregen waardoor je nog mooiere foto’s en video’s maakt.

Wil je de overstap maken naar een refurbished iPhone? Dan is het belangrijk om op een aantal punten te letten. Let goed op de conditie waarin het toestel zich bevindt, let goed op de beoordelingen van een aanbieder en lees de garantievoorwaarden altijd goed door. Zo kom je nooit voor verassingen te staan en koop je zekerheid.

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie