Dual SIM en 6 GB RAM

De ZenFone 5Z ligt in de winkels

Jeroen van Onselen
ASUS heeft aangekondigd dat de ZenFone 5Z per direct verkrijgbaar is in Nederland. Het toestel is een next-generation krachtpatser die beschikt over een geavanceerde dualcam, voorzien is van een 6,2-inch display én die de kracht van kunstmatige intelligentie omarmt. De revolutionaire ZenFone 5Z levert de ultieme smartphone performance voor een verbazingwekkend lage prijs.

De aankondiging was al een tijdje geleden gedaan met volledige uitleg van functies en specs. 

Uitgerust met het nieuwste Qualcomm® Snapdragon™ 845 Mobile Platform is de ZenFone 5Z in staat om jou de meest vloeiende, snelle en energiezuinige gebruikerservaring te bieden die nóg beter wordt dankzij intelligente AI-features. Geniet daarnaast van optimale prestaties dankzij 6GB aan RAM-geheugen en 64GB aan opslagruimte. Met zijn prijskaartje van €499 is de ZenFone 5Z de meest aantrekkelijk geprijsde smartphone met deze prestaties op de markt.

Auto Scene Detection

De ZenFone 5Z beschikt over een intelligent dual-camerasysteem dat zich aanpast aan alle omstandigheden en leert van voorgaande acties om jou van de best mogelijke foto te voorzien. Dit is te danken aan de vooruitstrevende Sony® IMX363-sensor, secundaire 120° groothoekcamera en speciale AI-features. Denk hierbij aan Auto Scene Detection, real-time portreteffecten, AI Photo Learning en het zelfstandig mooier maken van jouw foto’s. Het toestel stimuleert creativiteit en stelt de gebruiker in staat om zich te concentreren op het moment zélf, in plaats van op de bediening van de camera.  

Dual SIM

De ZenFone 5Z is afgewerkt met een sexy, ultraslanke behuizing en een 6,2-inch display die bijna net zo groot is als het toestel zelf (screen-to-body ratio van 90%). Het is een toestel dat bestaat uit metaal met een body die is omhuld door glas, net zo klein en compact als de meeste standaard 5,5-inch telefoons. Tot slot beschikt de ZenFone 5Z ook over dual SIM, waarmee twee SIMkaarten tegelijkertijd kunnen worden ingevoerd óf een enkele SIMkaart en een SD-kaart. 

Info: Belsimpel

Prijs: € 499,-

afbeelding van Jeroen van Onselen

Jeroen van Onselen | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Jeroen