Dell Technologies presenteert: Latitude 7320 Detachable

Redactie WINMAG Pro
We hebben veel veranderingen meegemaakt het afgelopen jaar. Velen moesten ‘thuiswerken’. Later werd het ‘werken op afstand’ genoemd en nu vaak ‘work from anywhere’. Maar het gaat om veel meer dan alleen werk. We leven in een wereld waarin we vaak niet gebonden zijn aan een locatie voor een bepaalde activiteit, waarin we op verschillende manieren samenwerken en connecties maken, vanaf elke locatie. Met dit in gedachten zijn de Latitude pc’s ontworpen.

Dell Technologies presenteerde 3 mei de nieuwe Latitude 7320 Detachable, een goed voorbeeld van hoe we producten ontwerpen voor de huidige en de nieuwe wereld. Een aantrekkelijk design, dun en licht, inclusief de functies die je van apparaten mag verwachten nu je overal werkt.

Latitude 7320 Detachable

  • Beschikt over de snelst oplaadbare styluspen ter wereld (beschikbaar op een zakelijke detachable tablet). Hij laadt binnen 30 seconden op tot 100% voor maximaal 90 minuten gebruik.
  • Ontworpen met het oog op duurzaamheid: de Latitude 7320 is EPEAT Gold-geregistreerd, alle geverfde onderdelen zijn met watergedragen verf vervaardigd en ocean-bound plastic (25%) en gerecycled HDPE-plastic (75%) worden gebruikt in de verpakking.
  • De krachtigste en veiligste zakelijke laptop ter wereld is nu nog intelligenter dankzij de aanwezigheidsdetectiesoftware Express-Sign-in.
  • Doordat alle poorten en beveiligingsfuncties in de tablet zitten, geniet je van flexibiliteit en kun je hem zorgeloos loskoppelen voor optimale mobiliteit voor professionals die onderweg zijn.
  • Boost je productiviteit met Dell Optimizer, ingebouwde AI die zich aanpast aan hoe jij werkt, waar dat ook is.
  • Het helderste scherm dankzij ComfortView Plus.
  • De eerste detachable met dual opposite outlet ventilatoren en de batterij is langs de onderkant van het apparaat geplaatst, zodat het comfortabel in de handen ligt en koel is op de meest voorkomende aanraakgebieden.
afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie