Deloitte en OutSystems breiden strategische alliantie uit met sectorgerichte oplossingen met behulp van AWS

afbeelding van Redactie WINMAG Pro
Wereldwijde adviesorganisatie en modern applicatieontwikkelingsplatform helpen klanten bij het versnellen van hun cloud- en digitale transformatie wereldwijd

OutSystems, wereldleider in moderne applicatieontwikkeling, en Deloitte Consulting LLP breiden hun 13-jarige alliantie uit met een Center of Excellence (COE). Dit is gericht op het leveren van cloud based industrie-oplossingen op wereldwijde schaal met behulp van Amazon Web Services (AWS). Deloitte, OutSystems en AWS bieden klanten de mogelijkheid om in een sneller tempo nieuwe, innovatieve bedrijfsapplicaties te ontwikkelen en te implementeren. Bovendien zijn hier minder middelen voor nodig dan ooit tevoren.

Alliantie Deloitte en OutSystems

Deloitte en OutSystems bundelden hun krachten voor het eerst in 2007 in Portugal. Sindsdien hebben ze meer dan honderd digitale transformatie- en softwareontwikkelingsprojecten opgeleverd in Europa, Azië-Pacific, het Midden-Oosten, Canada en de Verenigde Staten, via meer dan driehonderd Deloitte-professionals die gecertificeerd zijn in OutSystems. Deloitte is een AWS Premier Consulting Partner die gespecialiseerd is in een groot aantal AWS-enabled bedrijfsoplossingen. Deze oplossingen kunnen elk efficiënt geïntegreerd worden om te voldoen aan de behoeften van de klant, waar en wanneer ze dat het meest nodig hebben.

Met deze nieuwe overeenkomst zal Deloitte US, de grootste Deloitte member firm, de Deloitte Global COE-Based Service Delivery en Software Productization Practice verbreden door gebruik te maken van het OutSystems ontwikkelplatform. Deze alliantie biedt klanten de mogelijkheid om project delivery inspanningen te vereenvoudigen en sneller business value te realiseren. Door de versnelde time-to-market, het reduceren van de doorlopende applicatie-ondersteuningen en ontwikkelingskosten, en door het vervangen van ineffectieve of inefficiënte applicaties en infrastructuur, wordt de transformatie versneld. Deloitte zal accelerators en assets in verschillende sectoren aanbieden om business value te leveren met behulp van het OutSystems-platform.

Klant het Rode Kruis Nederland

Het Rode Kruis Nederland maakte onlangs gebruik van de mogelijkheden van OutSystems, Deloitte en AWS om snel nieuwe applicaties te bouwen voor vrijwilligersbeheer en -coördinatie. De drie organisaties stelden het Rode Kruis in staat om massaal en effectief operaties op te schalen te midden van de toegenomen vraag en snel veranderende behoeften tijdens de COVID-19 pandemie.

“Door gebruik te maken van het OutSystems-platform, de ervaring van het Deloitte team en de schaalbaarheid van AWS konden we in slechts enkele weken een gebruiksgerichte en toekomstbestendige oplossing ontwikkelen. We kunnen nu digitale ervaringen in weken in plaats van maanden ontwikkelen. Daarnaast verbinden we meer dan 100.000 mensen op manieren die we een jaar geleden nog niet voor ogen hadden. Met OutSystems en Deloitte hebben we er alle vertrouwen in dat we in staat zijn om ons aan te passen en te voldoen aan de veranderende behoeften van 2021,” aldus Hans Goedhart, Manager Informatievoorziening & ICT bij het Rode Kruis.

“OutSystems pakt een van de grootste problemen waar bedrijven tegenwoordig mee te maken hebben aan: het gebrek aan snelheid en wendbaarheid van traditionele softwareontwikkeling,” zegt Bart Meursing, VP Sales EMEA Noord bij OutSystems. “Ons moderne ontwikkelplatform met hoge productiviteit automatiseert en vereenvoudigt complexiteit, maar met de kracht en expressiviteit van traditionele ontwikkeling. Deze aanpak transformeert de manier waarop onze klanten hun kritische applicaties bouwen, implementeren en, nog belangrijker, laten evolueren radicaal. Deloittes diepgaande industrie- en cloudexpertise bouwt voort op de bewezen mogelijkheden van het OutSystems-platform. Hierdoor kunnen onze gezamenlijke klanten de volledige strategische voordelen van digitale transformatie realiseren.”

“Snelheid, architectonische degelijkheid en continue evolutie zijn van het grootste belang voor bedrijven om gelijke tred te houden met de markt en de behoeften van werknemers,” zegt Tim Smith, Principal, Deloitte Consulting LLP, en US Offering Leader – Core Industry Solutions bij Deloitte. “Het scala aan oplossingen dat we met OutSystems kunnen leveren is enorm. Van customer experience transformatie en werkplekinnovatie, tot procesautomatisering, legacy modernisering, en nog veel meer. De mogelijkheid om apps te bouwen en te evolueren in één platform is de reden dat we met OutSystems in zee zijn gegaan.”