Deloitte start Threat Hunting-As-A-Service-dienst met Sqrrl

Peter Güldenpfennig
Achterover leunen en passief je infrastructuur beveiligen is er in het huidige IT-landschap niet meer bij. Dat is reden voor Deloitte om een alliantie aan te gaan met Sqrrl om Threat Hunting-As-A-Service-diensten aan te bieden aan klanten in de EMEA-regio.

 

 

 

Threat hunting is het pro-actief zoeken naar gevaren op het netwerk die langs de huidige beveiliging weet te slippen. Om die gevaren te vinden maakt Deloitte gebruik van het platform van Sqrrl die organisaties in staat stellen hun netwerken, end points en datasets in kaart te brengen via Sqrrl’s Security Behaviour Graph. Dit maakt van ruwe data vanuit het netwerk een logische en visuele set aan informatie die doorzocht kan worden op zoek naar mogelijke gevaren.

Threat Hunting-As-A-Service

Naast managed threat hunting, wat klanten af kunnen nemen bij Deloitte, kunnen organisaties er ook voor kiezen om het Threat Hunting-platform on-premise of via een eigen cloud in de eigen infrastructuur te integreren.

afbeelding van Peter Güldenpfennig

Peter Güldenpfennig | Redacteur

Peter Güldenpfennig is vaste redacteur voor WINMAG Pro. Hij schrijft nieuws, analyses en achtergrondverhalen over mobility, gadgets, internet en software. Zijn interesses liggen bij sociaal-culturele aspecten van ICT in het algemeen, en gaming in het bijzonder.

Bekijk alle artikelen van Peter