Digitate en Toshiba Global Commerce Solutions leveren samen de volgende generatie van op intelligentie gebaseerde Connected Services

Redactie WINMAG Pro

Digitate, een toonaangevende leverancier van op SaaS-gebaseerde bedrijfssoftware voor IT en bedrijfsvoering, kondigt vandaag een strategische samenwerking aan met Toshiba Global Commerce Solutions (Toshiba), wereldwijd marktleider op het gebied van elektronische point-of-sale-technologie. Met deze samenwerking levert Toshiba next-generation supportservice aan retailers in heel Europa met behulp van Digitate's ignio™ AIOps-platform.  

De samenwerking biedt Toshiba Global Commerce Solutions-klanten toegang tot AI-gestuurde ondersteuning in een multi vendor retailomgeving. Door problemen automatisch te signaleren en te diagnosticeren, ze proactief op te lossen en te helpen voorspellen en voorkomen, zorgt het tevens voor robuuste operaties van de bedrijfskritische functies van retailklanten.

"Digitate's strategische samenwerking met Toshiba Global Commerce Solutions levert de technologische ruggengraat voor Toshiba’s Connected Services-aanbod. Hierdoor worden hun Command Center-activiteiten getransformeerd en de dienstverlening aan hun retailklanten verbeterd", aldus Ritu Dubey, Global Head of New Business Sales and Market Development bij Digitate. "We zijn volledig gefocust op het samenbrengen van de best-in-class oplossingen, aangedreven door ignio™. Zo willen we de autonome retail enterprise journeys van klanten versnellen. Ondertussen helpen we Toshiba Global Commerce Solutions om een solide basis te bouwen voor toekomstige innovatie en groei."

In april 2023 implementeerde Digitate ignio™ bij Toshiba Global Commerce Solutions in slechts 21 dagen - een recordtempo voor een ignio™ implementatie. Dit bewijst de time-to-value die klanten van Toshiba Global Commerce Solutions in heel Europa kunnen verwachten wanneer ze kiezen voor hun Connected Services. 

"Dankzij onze samenwerking met Digitate hebben we de diensten die we onze klanten aanbieden stap voor stap kunnen verbeteren. De ignio™ AIOps-technologieën stellen ons in staat om voortdurend te innoveren in de concurrerende markt van retailautomatisering", zegt Margriet van Schaik, VP Services bij Toshiba Global Commerce Solutions in Europa. "De uitbreiding van ons Connected Services-aanbod leidt tot een proactief onderhoudsmodel voor retailers dat is gebaseerd op AI-voorspellingen. In het nieuwe aanbod nemen we de complexiteit van retailwinkels en de technologieën die retailers inzetten – naast die van Toshiba – volledig mee. En retailers helpen hun klanten te verrassen, is iets waar ze elke dag om vragen."

Jules Harms, Director of Professional Services bij Toshiba Global Commerce Solutions in Europa, voegt hieraan toe: "Door inzichten te verzamelen uit apparatuur en software applicaties en vervolgens inzicht te krijgen in storingspatronen in onderdelen en softwareprocessen met behulp van ignio™ AI-analytics, lossen retailers problemen proactief op voordat ze de winkelactiviteiten verstoren. En het positieve domino-effect van het verminderen van de uitstoot van koolstof door minder fysieke bezoeken van technici aan winkels is alleen maar goed nieuws voor onze aarde en milieubewuste retailers en consumenten."

 

Lees ook

CM.com viert lancering van Generative AI Engine: Een revolutie in klantbetrokkenheid

Sofie: de AI die werknemers waarschuwt voor nieuwe cyberdreigingen

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie