Dit zijn de winnaars van de VMware Partner Awards 2023

Redactie WINMAG Pro

VMware heeft gisteren tijdens het Partner Update & Recognition Event in Utrecht de jaarlijkse Partner Awards uitgereikt. Tijdens het feestelijke event werden zeven awards overhandigd aan partners en individuen die zich het afgelopen jaar op een bijzondere wijze ingezet en onderscheiden hebben.

Eerder dit jaar maakte VMware de genomineerden bekend. In elk van de zeven categorieën maakten partners of individuen kans op het winnen van de award. Het channel-team van VMware heeft vervolgens in elke categorie de uiteindelijke winnaar geselecteerd.

Dit zijn de winnaars van de VMware Partner Awards 2023:

  • Cloud Innovation and Saas Transformation Award – FONDO
  • Lifecycle Services Award – ITQ
  • Cloud Consumption Award – Equinix
  • Partner Value Award – ITQ
  • Partner Collaboration Award – SoftwareOne
  • Channel Rep of the Year – Salver Qureshi (Dell), Martijn Privee (FONDO), Sjoerd Versteeg (ITQ), Laurens Anthonijs (SoftwareOne) en Matthias Koopmans (TD SYNNEX)
  • Partner Personality of the Year – Marc van Rinsum (FONDO)

Kenneth del Rio van Heese, Director Business Partners & Alliances Benelux van VMware: “We kijken, net als onze partners, altijd uit naar het VMware Partner Update & Recognition Event, dit jaar op de mooie locatie Fort Voordorp. Het is het uitgelezen moment om elkaar weer te zien, te spreken, laatste updates te delen en partners in het zonnetje te zetten. Onze partners hebben het afgelopen jaar weer geweldig werk verricht en een belangrijke bijdrage geleverd om klanten en hun gebruikers toekomstvaste oplossingen te bieden. Ik wil graag alle nominaties, en met name de zeven winnaars, van de Partner Awards feliciteren. Ook wil ik al onze partners in Nederland bedanken voor de fijne samenwerking en hun waardevolle bijdrage aan het wereldwijde VMware partnerprogramma.”

 

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie