Dokoni FIND: snel documenten binnen opslagsystemen vinden

Redactie WINMAG Pro
Organisaties beschikken tegenwoordig al snel over vele tien- of zelfs honderdduizenden gedigitaliseerde documenten op hun harde schijven. Met behulp van de zoektool dokoni FIND heb je dat ene document razendsnel gevonden.

Dokoni FIND is de slimme zoekmachine voor bedrijven die beschikken over een grote hoeveelheid gedigitaliseerde informatie die snel te doorzoeken moet zijn. Via een eenvoudige en overzichtelijke interface kun je op basis van een of meer zoekwoorden snel het gezochte document of bestand op je beeldscherm toveren. 

Het is mogelijk om zoekopdrachten te verfijnen op basis van onder meer bestandstype, aanmaakdatum en databronnen. Daarnaast biedt dokoni FIND ook hotkeys om gericht te zoeken. Dokoni FIND gebruikt OCR-functionaliteit die de tekst van documenten snel doorzoekbaar maakt. 

Ingebouwde OCR-functie

Dankzij deze ingebouwde OCR-functie kun je geïndexeerde documenten snel vinden. Typ eenvoudig het zoekwoord in en open het gezochte bestand met een enkele muisklik direct vanuit de applicatie. Het zoekprogramma werkt met vele soorten bestanden en zelfs het doorzoeken van e-mailberichten inclusief bijlagen is mogelijk. 

Dokoni FIND zoekt alleen in de aan jou toegewezen databases. De rechtenstructuur zoals vastgelegd is in de Active Directory is leidend voor jouw zoekresultaat. Dit garandeert een veilige zoekmachine voor de gebruikers en haar content. Alle bestanden blijven op dezelfde locatie op de harde schijf staan. Ze hoeven niet te worden verplaatst omdat ze in de index van dokoni FIND zijn opgenomen. Dankzij de eenvoudige en overzichtelijke interface hoeven medewerkers geen nieuw systeem of procedures onder de knie te krijgen.

Prijs op te vragen bij Konica Minolta
Info www.konicaminolta.nl/find.konicaminolta.nl

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie