Dynabook breidt Satellite Pro C-reeks uit met twee nieuwe devices

Redactie WINMAG Pro
Dynabook Europe GmbH kondigde gisteren de uitbreiding aan van de Satellite Pro C-reeks met de 14” Satellite Pro C40-K en de 15.6” Satellite Pro C50-K. De devices beschikken over de nieuwste 12e generatie Intel® Core™ processoren, en zijn ontworpen om prestaties en productiviteit te combineren met een eigentijds modern design, en dat alles tegen een betaalbare instapprijs. Samen met de 13” Satellite Pro C30-K biedt dit meer keuzemogelijkheden, waarmee deze serie een ideale optie is voor het mkb en het onderwijs.

“We zijn verheugd over de uitbreiding van onze Satellite Pro-reeks met de nieuwe C-modellen, die geavanceerde technologie en design bieden tegen een betaalbare prijs,” zegt Damian Jaume, President, Dynabook Europe GmbH. "De nieuwe devices bewijzen dat instapmodellen stijlvol kunnen zijn, boordevol functies kunnen zitten en een geweldige kwaliteit kunnen bieden, zonder dat er een premium prijskaartje aanhangt. De C40-K en C50-K zullen professionals en studenten helpen om veilig, verbonden en productief te blijven, waar ze ook werken of studeren."

Slank en stijlvol ontwerp

De Satellite Pro C40-K en C50-K hebben een slank, lichtgewicht frame voor maximale mobiliteit, en zijn afgewerkt in een aantrekkelijke donkerblauwe kleur. De C40-K is slechts 18,75 mm en weegt 1,36 kg, terwijl de C50-K een vormfactor heeft van 18,95 mm en een gewicht van 1,52 kg. Daarnaast zijn het chassis, toetsenbord en clickpad behandeld met een antibacteriële coating om de verspreiding van potentieel schadelijke bacteriën tot 99,9 procent te verminderen.¹

Krachtige prestaties gecombineerd met sterke connectiviteit

De nieuwe devices zijn compromisloos als het gaat om krachtige prestaties en verbindings-mogelijkheden, ondanks de aantrekkelijke prijs. De nieuwste 12e generatie Intel® Core™ processoren, gekoppeld met het DDR4 3200MHz-geheugen tot 32GB en de PCIe SSD-opslagopties tot 1TB², zorgen samen voor moeiteloze en efficiënte workflows, op kantoor of in de klas. De devices zijn uitgerust met 3-cell 45Wh batterijen die tot bijna acht uur accuduur leveren, zodat gebruikers ook zonder stopcontact productief blijven.³

De C40-K en C50-K zijn ontworpen met samenwerking en productiviteit als uitgangspunt. Het scherm kan tot 180 graden worden geopend, waardoor studenten of werknemers eenvoudig kunnen samenwerken. Beide devices zijn voorzien van een reeks poorten: een multifunctionele USB 3.2 Type-C-poort voor opladen, weergave, connectiviteit en gegevensoverdracht, en drie USB 3.2 Type-A-poorten waarmee randapparatuur kan worden aangesloten. Andere mogelijkheden voor connectie worden geboden door een HDMI-poort, een RJ45-connector en een Micro SD-kaartsleuf. Dankzij WiFi 6 802.11 AX zijn studenten en werknemers voorzien van krachtige, draadloze opties die aansluiten bij de huidige hybride ervaring.

Ook de nieuwste toevoeging aan de Satellite Pro C-reeks ondersteunt collega’s en studenten om in contact met elkaar te blijven dankzij eersteklas audiovisuele en conferencing-mogelijkheden. Het ontspiegelde HD- of FHD-scherm zorgt voor een ultieme full-screen ervaring, waarbij de schermgrootte is geoptimaliseerd door een dunne schermrand. De HD-webcam wordt ondersteund door stereoluidsprekers voor scherpe en heldere videovergaderingen, terwijl een externe hoofdtelefoon/microfoon-ingang de mogelijkheid biedt om in te pluggen wanneer dat nodig is. De ingebouwde Realtek™ AI-ruisonderdrukkingstool verwijdert ongewenste achtergrondgeluiden voor zowel de gebruiker als andere deelnemers aan de vergadering, zodat er een optimale audiovisuele ervaring wordt geleverd – zelfs in drukke omgevingen.

Satellite_Pro_C40-K_02

Geavanceerde beveiliging waarop het mkb en scholen kunnen vertrouwen

Aangezien cybersecuritydreigingen zich ontwikkelen, zijn veel bedrijven en onderwijsinstellingen op zoek naar robuuste en veilige endpoint devices. De nieuwe Satellite Pro-devices komen hieraan tegemoet en zijn voorzien van een op firmware gebaseerde Trusted Platform Module (fTPM) 2.0, zodat informatie op het device wordt gecodeerd en het risico op een datalek wordt beperkt.

Robuuste biometrische verificatie is beschikbaar in de vorm van een optionele geïntegreerde camera voor gezichtsverificatie of biometrische vingerafdruklezer. Een privacy shutter voor de webcam zorgt voor nog meer privacy, terwijl beide devices ook zijn uitgerust met een fysiek slot voor extra beveiliging.

De nieuwe Satellite Pro C40-K en C50-K zijn per direct verkrijgbaar. Ga voor meer informatie over deze Dynabook-reeks naar: nl.dynabook.com

  1. Getest volgens Japanse industriële normen (Z 2801)
  2. Afhankelijk van model en configuratie
  3. Gemeten met Mobile Mark™ 2018. Mobile Mark is een handelsmerk van Business Applications Performance Corporation
afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie