Een uitgebreid pallet in iPhone XR hoesjes voor jou

Redactie WINMAG Pro
Bij de iPhone XR kan je wat betreft kleur keuze flink uitpakken. Bij dit toestel heb je de keuze uit maar liefst zes kleuren: zwart, wit, geel, blauw, koraal en de speciale rode uitvoering waarbij een deel van de opbrengst naar aidsonderzoek en -voorlichting gaat. De behuizing van de mobiel is van aluminium, een scherm tot aan de randen en een glazen achterkant. Om dit schadevrij te houden is een goede bescherming aan te bevelen. Casimoda biedt hiervoor een uitgebreid assortiment in hardcases, siliconen telefoonhoesjes of flipcases die specifiek voor jouw iPhone XR zijn ontworpen.

Meer dan alleen kleur in mobiele telefoonhoesjes

Met de keuze van de iPhone XR heb je al kleur bekend. Als je echt voor trendy gaat, kun je kiezen voor de felle kleuren van deze mobiele telefoon. Geel, blauw en koraal zijn kleuren die je bij geen enkel ander model vindt en is meer hipper dan het wat saaiere spacegrijs en zilver. Veranderen van kleur kan altijd met de leuke telefoonhoesjes van Casimoda. Een andere kleur, een dierenprint of cases met marmerlook of glitter. Aan jou de keuze in overeenstemming met jouw manier van leven. Je kunt je elke dag anders onderscheiden door jouw mobiel aan te passen met de hoesjes van Casimoda.

Mooi blijft mooi door de beschermhoesjes

Een telefoon is een kostbaar bezit en daar ben je voorzichtig mee, maar je wil het ook elke dag langdurig en intensief gebruiken. Bescherm daarom jouw iPhone met een bescherm telefoonhoes. Je hoeft dan niet bang te zijn voor duidelijke zichtbare slijtage aan het toestel. Een kras is zo gemaakt en kan voorkomen worden door de juiste telefoonhoesjes. Casimoda heeft hoesjes speciaal voor jouw iPhone: flipcases, hardcases en siliconen covers.

Service en kwaliteit

Ze ontwerpen de iPhone XR hoesjes zelf zodat ze de kwaliteit kunnen bewaken. Hierdoor kunnen ze jou de juiste iPhone hoesjes aanbieden die we zelf ook gebruiken. Geen massa voorraden die verkocht moeten worden, maar elke case wordt gemaakt per bestelling. Ze bieden een fijne vlotte service in leveren en retourrecht. En wil je liever achteraf betalen, dan kan dat ook.

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie