EISA Award voor de BenQ 4K Laser TV Projectoren V7000i / V7050i en het ALR Screen

Redactie WINMAG Pro
"Best Product 2021-2022" in de categorie "Laser TV Projection System"

BenQ, wereldleider op het gebied van DLP-projectoren, kondigt met trots aan dat haar nieuwe V7000i en V7050i 4K ultra-short-throw laserprojectoren, in combinatie met het BenQ ALRS01 ambient light rejection scherm, de EISA "Best Product 2021-2022" award hebben gewonnen in de categorie "Laser TV Projection System". De 4K Laser TV Projectoren V7000i en V7050i, die alleen verschillen in de kleur van de behuizing, projecteren kleuren met een verbluffende rijkdom en levendigheid, zelfs in een goed verlichte omgeving. Met een beeldformaat van meer dan 100 inch bereiken ze 1,3 keer meer kleurvolume dan andere laser-TV's in dezelfde klasse. Met ingebouwde Android TV™ en een stijlvol, eigentijds design zetten ze de toon voor een echte thuisbioscoopervaring in de woonkamer.

De EISA-prijs

De Expert Imaging and Sound Association (EISA) is een gemeenschap van 60 technologietijdschriften, websites en sociale media-commentatoren uit 29 landen die gespecialiseerd zijn in hifi, home cinema, foto en video, auto- en mobiele elektronica. Elk jaar kent de EISA-jury van deskundigen de prestigieuze EISA Award toe aan de beste producten in elke categorie. BenQ wist de jury dit jaar te overtuigen met de combinatie van de 4K Laser TV V7000i / V7050i en het Ambient Light Rejection (ALRS01) scherm, dat de prijs voor "Beste Product" won in de categorie "Laser TV Projection System".

Het EISA-comité zei:

"De BenQ V7000i (witte behuizing) en V7050i (zwarte behuizing) combineren de oversized beelden van een traditionele projector met de gebruiksvriendelijke installatie en bediening van een TV voor gemakkelijk, hoogwaardig home cinema genot. Set-up is een fluitje van een cent dankzij het ingebouwde scherpstelpatroon, meetinstrument en keystone-correctie, terwijl een meegeleverde dongle Android TV mogelijk maakt voor video-on-demand apps, stembediening en meer. De bouwkwaliteit en het ontwerp zijn van topklasse, de audioprestaties van de stereoluidspreker aan de voorzijde zijn helder en krachtig, en het afspelen van 4K HDR profiteert van levensechte kleuren, scherpe beelden en een levendig contrast - vooral in combinatie met BenQ's optionele 100-inch ALR (Ambient Light Rejection) frame scherm. Dit is een superieure alles-in-één oplossing."

Meer informatie over de nieuwe 4K laserprojectoren van BenQ vindt u onder de volgende links:
BenQ V7000i: https://www.benq.eu/nl-nl/projector/laser-tv/v7000i.html
BenQ V7050i: https://www.benq.eu/nl-nl/projector/laser-tv/v7050i.html
 

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie