Equinix Metal-uitbreiding levert fysieke infrastructuur op softwaresnelheid

Redactie WINMAG Pro
Equinix, breidt de functies en mogelijkheden van Equinix Metal™ verder uit en schaalt wereldwijd op. Hierdoor is het mogelijk om op Bare Metal-as-a-service volledig te gebruiken op Platform Equinix®. Met deze nieuwe en verbeterde mogelijkheden kunnen Equinix Metal-klanten connected-infrastructuur gebruiken, met de mate van controle die hoort bij fysieke hardware, en de lage overhead en de developer-experience die je verwacht van de cloud.

Nieuwe netwerkfuncties voor hybride multicloud

Equinix Metal is beschikbaar in 18 metro’s wereldwijd, waaronder Amsterdam. Ook zijn nieuwe netwerkfuncties toegevoegd ter ondersteuning van hybride multicloud-architecturen, evenals de certificering van nieuwe software-integraties op Equinix Metal. Daarnaast lanceert Equinix een managed appliance-as-a-Service-oplossing.

Met behulp van Equinix Metal kunnen bedrijven hun infrastructuur wereldwijd verbinden met duizenden partners in het grootste technologische ecosysteem. Ook hebben ze de mogelijkheid om DevOps-tools te gebruiken om hun applicaties te implementeren, te onderhouden en op te schalen om zo digitaal voordeel te creëren.

Zac Smith, algemeen directeur, Equinix Metal: “Onze ambitie bij Equinix is om digitale leiders een betrouwbaar platform te bieden dat de basisinfrastructuur voor hun succes mogelijk maakt, samenbrengt en onderling verbindt. Door Equinix Metal wereldwijd uit te breiden, belangrijke netwerkmogelijkheden toe te voegen en samen te werken met toonaangevende hardware- en softwareleveranciers om as-a-Service-oplossingen aan te bieden, helpen we klanten, partners – en het ecosysteem in het algemeen – sneller digitaal voordeel te creëren.”

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie