Ervaar Kepler Night Nurse tijdens grootste Nederlandse health tech-event

Redactie WINMAG Pro

Kepler Vision Technologies strijkt op 13, 14 en 15 juni 2023 neer in de Utrechtse Jaarbeurs tijdens de Zorg & ICT-beurs. Het Nederlandse bedrijf toont haar meest betrouwbare, artificiële intelligentie zorgsoftware die waakt over het welzijn van cliënten tijdens het grootste health tech-event van Nederland. Als bezoeker ben je na één dag op de hoogte van de nieuwste technologieën die bijdragen aan toekomstbestendige zorg én ontdek je waarom Kepler Night Nurse wereldwijd marktleider is op het gebied van zorgsoftware.

Kepler

Met het hoofdthema ‘In charge of the future’ is er veel aandacht voor onderwerpen als artificial intelligence (AI), cybersecurity, databeschikbaarheid, virtuele zorg en zorg op afstand. Het moge duidelijk zijn dat Kepler Night Nurse hier niet kan ontbreken. De stand wordt getransformeerd tot ziekenhuiskamer om aan te tonen hoe Kepler Night Nurse het welzijn van patiënten in verzorgingstehuizen en ziekenhuizen monitort. Medewerkers demonstreren hoe de Kepler Night Nurse reageert wanneer patiënten vallen of andere fysieke problemen ondervinden. Daarnaast wordt aangetoond hoe de Kepler Night Nurse ongevallen voorkomt. 

Op de beurs ervaar je hoe het systeem 99% van de valse alarmen elimineert. Tijdens een demonstratie laat de optische sensor zien dat het systeem detecteert wanneer een kat op bed springt, een gordijn wappert of een kussen valt. Dit zorgt ervoor dat medewerkers geen valse alarmen meer ontvangen en voorkomt - in tegenstelling tot andere detectiemiddelen - alarmmoeheid onder personeel. Hierdoor reageren medewerkers weer accuraat op een melding en worden gevaarlijke situaties voorkomen. De verwerking vindt plaats volgens de privacywetgeving van de AVG.

Ook prominente topsprekers zijn op het event aanwezig. Onder leiding van dagvoorzitter Jim Stolze betreden onder anderen Marcel Levi, Margriet Schneider, Diederik Gommers en David Jongen het podium van de Health Tech Mainstage. Dat maakt het health tech event een geweldige ontmoetingsplaats om te netwerken met branchegenoten.

Over Zorg & ICT

Zorg & ICT is het grootste health tech-event van Nederland en dé jaarlijkse ontmoetingsplek voor zorgprofessionals. In de Jaarbeurs ontdek je hoe je innovaties succesvol toepast om zo samen te werken aan toekomstbestendige zorg. Ruim 200 exposanten tonen slimme zorginnovaties en -producten en topsprekers delen hun best practises. Daarnaast volgen bezoekers casestudies van exposanten, zijn er Guided Tours en is er een Health Tech Lab waar de winnaars van de Zorginnovatieprijs en de genomineerden van de Health Impact Accelerator voor inspirerende presentaties zorgen. 

Wil je Zorg & ICT bijwonen en Kepler Vision Technologie bezoeken? (stand XXX) Registreer je via deze link. Daar zie je live demonstraties van de computervisietechnologie in actie. 

Over Kepler Night Nurse

Kepler Night Nurse is de eerste zorgsoftware die middels artificiële intelligentie (AI) waakt over het welzijn van zorgbehoevende mensen. Met Kepler Night Nurse kunnen zorgverleners 99% van de valse alarmen elimineren, waardoor meer tijd overblijft voor échte zorg. Het valdetectiesysteem is gegarandeerd ‘s werelds meest betrouwbare in de zorg. De zorgsoftware stuurt niet alleen berichten na een valpartij; het voorkomt ook ongevallen bij cliënten middels de Edge Box. Dit gebeurt aan de hand van één optische sensor, zonder dat beelden worden opgeslagen (geheel volgens de AVG-privacywet). De software vervangt ouderwetse domoticasystemen zoals bewegingssensoren, bedmatten en armbanden met paniekknop. Het Nederlandse bedrijf Kepler Vision Technologies levert de Kepler Night Nurse aan ziekenhuizen en zorginstellingen wereldwijd. 

Lees ook: IJsselland Ziekenhuis besteedt IT-infrastructuur uit aan Intermax | WINMAG Pro

Lees ook: Steeds meer ziekenhuizen gebruiken softwareoplossing Kepler Night Nurse om valgevaarlijke situaties te voorkomen | WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie