everis gaat verder onder de naam NTT DATA

Redactie WINMAG Pro
Met activiteiten in meer dan vijftig landen, bijna 140 duizend werknemers en een omzet van 22 miljard dollar is NTT DATA nummer zeven in de wereld van grote IT-dienstverleners

everis verandert haar merknaam vanaf vandaag in NTT DATA. Het Japanse bedrijf, dat sinds 2014 eigenaar is van everis, is volgens Gartner het op zes na grootste IT-dienstenbedrijf ter wereld, met een aanwezigheid in meer dan vijftig landen, bijna 140 duizend werknemers en een omzet van 22 miljard dollar.

Sinds de overname van everis door NTT DATA zeven jaar geleden werken beide merken samen aan het verbeteren, versterken en laten groeien van de business in de markten waar everis aanwezig is. Met deze rebranding in de zeventien landen waar everis kantoren heeft, zal het bedrijf zich blijven richten op het leveren van lokale expertise en visie aan haar klanten, ondersteund door grote wereldwijde capaciteit.

Organisatie vereenvoudigen en versterken

De rebranding van het 25 jaar geleden opgerichte everis is in lijn met de wereldwijde groei- en brandingstrategie van de hele groep. Dit met als doel om de organisatie te vereenvoudigen en te versterken met een gemeenschappelijke identiteit die een gedeelde visie weerspiegelt en wereldwijd meer samenwerking mogelijk maakt. Deze overgang versterkt het merk NTT DATA, waardoor het haar aanbod van innovatieve oplossingen en hoogwaardige diensten aan klanten over de hele wereld kan vergroten. Tegelijkertijd worden klanten begeleid bij hun groei- en digitaliseringsprocessen.

Fritz Hoderlein, CEO van NTT DATA Europe & Latam: "Deze rebranding positioneert ons als een wereldwijd bedrijf, waarbij we onze klanten lokale en gepersonaliseerde ondersteuning blijven bieden. Het is een kans om als NTT DATA een verschil te blijven maken door middel van technologie en onze mensen wereldwijd het beste carrièrepad te bieden".

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie