Flex IT benoemt Leon Brabander tot nieuwe CCO

Redactie WINMAG Pro

Flex IT, één van de grootste Europese specialisten in IT Lifecycle Management, heeft Leon Brabander benoemd tot haar CCO. De benoeming van Brabander, die in het verleden verschillende leidinggevende functies heeft vervuld bij Lenovo en HP, is met onmiddellijke ingang van kracht.

Over Leon

Leon Brabander brengt aanzienlijke ervaring en expertise mee in zijn nieuwe positie bij Flex IT Distribution. Gedurende zijn tijd bij Lenovo en HP heeft hij bewezen een krachtig leider te zijn die in staat is effectieve commerciële strategieën te ontwikkelen en uit te voeren en daarnaast teams te motiveren om optimaal te presteren.

Sinds 1 januari 2023 was Brabander verantwoordelijk voor Flex IT Rent en de ITAD-afdeling van Flex IT Distribution, beide onderdeel van Flex IT, waar hij een grote bijdrage heeft geleverd aan de uitbreiding van de klantenportefeuille en de implementatie van innovatieve bedrijfsprocessen. Zijn prestaties en gedrevenheid maken van hem de aangewezen persoon voor zijn nieuw rol als CCO bij Flex IT.

"We zijn buitengewoon blij om Leon te verwelkomen in deze nieuwe functie", zegt CEO Andreas Mayer van Flex IT. "Zijn bewezen leiderschapskwaliteiten, samen met zijn lange staat van dienst in de IT-sector, maken hem de perfecte kandidaat om onze commerciële activiteiten naar een hoger niveau te tillen. Wij kijken uit naar de positieve impact die Leon ongetwijfeld zal hebben op ons bedrijf."

In de hoedanigheid van CCO is Leon Brabander verantwoordelijk voor het leiden van de commerciële strategie van het bedrijf, het ontwikkelen van nieuwe zakelijke mogelijkheden en het verder versterken van de positie van Flex IT Distribution in de IT-distributiebranche. Daarnaast blijft hij ook verantwoordelijk voor ITAD en Flex IT Rent.

 

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie