Maximale score voor detectie van malware in nieuwste vergelijkingstest

G DATA behaalt de felbegeerde certificering van AV-Comparatives

Marc Boersma
G DATA is bekroond is met de felbegeerde certificering van AV-Comparatives. De nieuwste test van het onafhankelijke testinstituut vergeleek twaalf mobiele security oplossingen voor Android. Uit de test komt naar voren dat G DATA Internet Security voor Android alle schadelijke malware voor 100 procent heeft gedetecteerd.

De conclusie van AV-Comparatives is duidelijk: 'G DATA biedt een degelijke en goed geprogrammeerde anti-malware app voor Android.' De extra functies werden als volgt gewaardeerd: 'We zijn erg onder de indruk van de functie voor ouderlijk toezicht, het heeft uitgebreide opties voor het opzetten van veilige en kindvriendelijke omgevingen.' Daarnaast roemde het instituut ook de talrijke functies van de oplossing, met name de functie voor ouderlijk toezicht maakte indruk.

Testdetails:

  • Aantal geteste security oplossingen: 12 oplossingen getest inclusief G DATA Internet Security voor Android;
  • Platform: Android;
  • Periode: juli 2018;
  • Uitgevoerd door AV-Comparatives.

Het rapport Mobile Security Review 2018 van AV-Comparatives is online te downloaden. 

Op afstand wissen

G DATA Internet Security biedt een complete beveiliging voor Android smartphones en tablets. Naast het tegenhouden van Trojaanse paarden, virussen, malware en andere gevaren beschermt de beveiligingsapp gebruikers ook tegen verlies of diefstal van mobiele apparaten. Hierdoor kunnen smartphones worden gevonden en kan data op afstand worden gewist waardoor deze niet toegankelijk is voor derden.

afbeelding van Marc Boersma
Door: Marc Boersma

Marc Boersma | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Marc