Gigaset Maxwell C: draadloze telefoon in desktop uitvoering

Jordi Smit
We moeten er toch echt aan geloven: de wereld wordt draadloos. In steeds meer kantoren worden draadloze DECT-toestellen gebruikt. Het is zelfs het meest geavanceerde draadloze Maxwell-toestel van Gigaset pro.

Draadloze verbinding

In het draadloze kantoor zijn fysieke netwerkverbindingen niet meer nodig. Computers en telefoons zijn draadloos en kunnen mobiel of continu op de werkplek worden gebruikt. Alle toestellen kunnen worden aangesloten op hetzelfde singlecellof multicell- DECT-systeem van Gigaset pro. Het resultaat: het ideale IP-toestel met uitzonderlijke HD-audio en een haarscherp TFTdisplay. Een intuïtieve zakelijke partner. De Maxwell C combineert de kwaliteit en functionaliteiten van een desktoptelefoon met de flexibiliteit van een DECT-handset. Omdat het toestel opereert als DECT-handset en verbonden is met hetzelfde netwerk, biedt het dezelfde features, bediening en kwaliteit - vanaf ieder bureau. Dankzij de draadloze verbinding heeft de Maxwell C alleen een stroomkabel, voor een net en opgeruimd bureau. Het toestel is bovendien uitermate geschikt voor magazijnen, hotels, garages en andere omgevingen die vragen om flexibele, kwalitatieve communicatie.

Zakelijke eindgebruikers

De Maxwell C komt op verschillende manieren tegemoet aan de behoeften van zakelijke eindgebruikers. Het toestel ondersteunt HD-audio in zowel handsfree als headset-modus. Het 2,8” TFT-display biedt intuïtieve bediening en een helder overzicht, terwijl de acht programmeerbare direct dial-toetsen comfort bieden en de navigatieknop de gebruiker door alle gewenste instellingen leidt. Aangezien elke zakelijke omgeving anders is, biedt de Maxwell C een verstelbare voet met drie verschillende posities en opties voor bevestiging aan de muur.

Meedoen met multicell

Veel kantoren zijn uitgerust met multicell-oplossingen van Gigaset pro. De Maxwell C maakt verbinding met hetzelfde netwerk, met dezelfde functies, dezelfde werking en dezelfde kwaliteit, maar dan rechtstreeks vanaf je bureau. Dit is, zowel voor gegevens als spraak, ideaal in flexibele kantooromgevingen, magazijnen, hotels, garages en moderne ‘draadloze’ kantoren.

Verschillende standen

Elke gebruiker heeft zijn of haar eigen voorkeuren als het om een telefoontoestel gaat. Op elke locatie zijn wel problemen met verlichting, tekort aan ruimte op het bureau of een grotere afstand tot de telefoon. Daarom heeft de Maxwell C een beweegbare voet. Deze heeft drie verschillende posities, van verticaal tot horizontaal, met een hoek van 120 tot 140 graden. Zonder de voet is de Maxwell C geschikt voor wandmontage.

Intuïtieve bediening

De Maxwell C is uitgerust met een TFT-display van 2,8 inch en meerdere programmeerbare toetsen om de gebruiker door de gewenste instellingen te leiden. Op het scherm wordt de informatie in hoog contrast weergegeven, zodat je deze vanuit een grote hoek achter je bureau kunt lezen. Met de acht toetsen naast het display en met de numerieke toetsen kunt je je favoriete contacten opslaan als snelkeuze.

Specs

  • Verlicht, grafisch TFT QVGA- kleurendisplay van 2,8 inch, met 240 x 320 pixels, tot 8 regels en 65.000 kleuren.
  • Intuïtieve, moderne gebruikersinterface met pictogrammen, displaytoetsen, 5-voudige navigatietoets en functietoetsen.
  • Adresboek voor maximaal 500 vCard-items.
  • Toegang tot PBX-adresboek met zoekfunctie (LDAP en XML), via het basisstation.
  • Drie aparte oproepenlijsten (gemist/inkomend/uitgaand) met 20 items, elk met nummer/naam (CLIP/CNIP) en tijd/datum.
  • HD-audio met ondersteuning voor HDSP™/CAT-IQ 2.0
afbeelding van Jordi Smit
Door: Jordi Smit

Jordi Smit | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Jordi