GlobalData rapport vindt cybersecurity

Redactie WINMAG Pro

Met een focus op generatieve AI, AI-toepassingen, workspaces, API's en cyberbeveiliging neemt Google het voortouw bij de toepassing van de nieuwste technologieën zoals PaLM en LaMDA. Deze cruciale stap maakt de weg vrij voor revolutionaire vooruitgang op dit gebied en opent nieuwe mogelijkheden voor verbeterde cyberbeveiligingsmaatregelen, aldus GlobalData, een toonaangevend bedrijf op het gebied van data en analyse.

GlobalData

GlobalData's Company Analytics Database onthult dat het bedrijf van plan is om beveiligingsworkflows te automatiseren en innovatieve generatieve AI-toepassingen te ontwikkelen.

GlobalData's Company Analytics rapport onthult dat Google's top tech thema's Cybersecurity, AI & Cloud zijn over datasets zoals Jobs, Filings, Deals en Social Media, terwijl het moederbedrijf Alphabet's top thema's AI, Cloud & Big Data zijn.

Krijg toegang tot GlobalData's uitgebreide bedrijfsprofielrapporten over Google en Alphabet, die een gedetailleerd overzicht bieden van hun strategieën en het mogelijk maken om op de hoogte te blijven van markttrends en goed geïnformeerde beslissingen te nemen.

Jaya Khandelwal, Business Fundamentals Analyst bij GlobalData, merkt op: "Google legt grote nadruk op het veilig gebruik van generatieve AI bij het creëren van content en samenwerking. Om innovatie verder te versnellen en de impact te maximaliseren, integreert Google zijn Brain Team van Google Research met DeepMind, waardoor een team genaamd Google DeepMind ontstaat. Door zijn AI-expertise te combineren met aanzienlijke rekenkracht, infrastructuur en middelen verwacht Google DeepMind te kunnen wedijveren met het partnerschap tussen Microsoft en OpenAI."

Zoals vastgesteld door GlobalData's Company Filings Analytics database, is Google van plan om generatieve AI-ontwikkelingen toegankelijk te maken voor zijn klanten in zijn gehele cloud-portfolio. Om dit doel te bereiken is de techgigant actief op zoek naar talent voor functies die gericht zijn op het bouwen en onderhouden van de noodzakelijke infrastructuur om robuuste cyberbeveiliging en cloud computing-diensten te leveren.

Het bedrijf is bijvoorbeeld op zoek naar de functie "Generative AI Specialist, Google Cloud". Volgens GlobalData's Job Analytics database, zal deze rol gewijd zijn aan het helpen van potentiële klanten en partners om de kracht van Google AI te begrijpen. Het bedrijf is op zoek naar het ontwerpen van architecturen en het bouwen van AI-aangedreven applicaties.

Een andere rol - "Customer Engineer, Generative AI, and Google Cloud" kijkt naar het bouwen van Google Cloud's Generative AI services, inclusief Large Language Model (LaMDA en PaLM,) en Google's Machine Learning (ML) hardware Tensor.

De techgigant is op zoek naar personen met expertise in T5X, PAX en Megatron-LM, maar ook naar personen met veelgevraagde vaardigheden in Open Source, Big Data, ML en numerieke programmeerframeworks. Daarnaast zijn deep learning frameworks zoals JAX, PyTorch, of TensorFlow bijzonder interessant voor het bedrijf voor rollen met betrekking tot Generative AI.

Khandelwal besluit: "Nu Google de grenzen van Generative AI wil verleggen, zal de integratie van Google DeepMind de impact van zijn AI-oplossingen vergroten en tegelijkertijd zijn aanbod aan cloudklanten verder uitbreiden. Met de hevige concurrentie van Microsoft en OpenAI legt Google de nadruk op Generative AI als krachtig hulpmiddel om cyberbeveiligingsbedreigingen te voorspellen en te prioriteren. Sommige van zijn klanten, zoals Standard Industries en Lyft, maken al gebruik van zijn generatieve AI. En nu Google Bard volledig is opengesteld voor het publiek in alle landen, zijn de mogelijkheden voor Generative AI-toepassingen in verschillende sectoren enorm en opwindend."

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie