Google Assistent op CES 2019

Jordi Smit
De CES 2019 biedt zoals elk jaar veel aandacht voor nieuwe ontwikkelingen op smart home-gebied. Een van de grote spelers is Google met zijn Google Assistent, die nieuwe functies krijgt en in telkens meer apparaten aanwezig is.

Google Assistent in miljard gadgets

De Google Assistent is opkomend en kun je reeds gebruiken op een miljard verschillende apparaten. Het verstaat reeds dertig verschillende talen. De AI van Google werd zelfs gekozen als slimste in een IQ-test.

Nieuwe items Google Assistent

Google Assistent maakt op vele verschillende manieren een ontwikkeling door, waaronder door Google Maps. Nu is het uitsluitend mogelijk om naar plaats van bestemming te rijden, maar in de toekomst wordt meer mogelijk. Het wordt bijvoorbeeld mogelijk mensen onderweg een bericht te sturen wanneer je aankomt en ook tussenstops opvragen valt onder een van de mogelijkheden.

LEES OOK: HP opent CES met een hele bak aankondigingen

Steeds meer ondersteuning

Je kunt Google Assistent natuurlijk niet zomaar gebruiken, want hiervoor heb je een apparaat nodig die dit ondersteund. Op de CES is veelvuldig te zien wat de ongekende mogelijkheden van de huidige markt zijn.

afbeelding van Jordi Smit
Door: Jordi Smit

Jordi Smit | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Jordi