Grand Prix Radio kiest voor betrouwbare hosting van radio-automatisering bij datacenter BIT

Redactie WINMAG Pro
Grand Prix Radio host per juli zijn hele radio-automatisering vanuit het datacenter van BIT.

Daarnaast maakt het radiostation gebruik van het netwerk van BIT. Grand Prix Radio is de afgelopen periode flink gegroeid. Hoge beschikbaarheid en betrouwbaarheid zijn hierdoor nog belangrijker geworden en BIT kan in deze behoefte voorzien.

Lange termijn samenwerking

Grand Prix Radio koos voor het datacenter van BIT vanwege de hoge betrouwbaarheid, goede kwaliteit en service op een hoog niveau. Ook is het radiostation te spreken over het feit dat alle datacenters van BIT op Nederlandse bodem staan. Grand Prix Radio en BIT zijn de samenwerking aangegaan voor een termijn van minstens drie jaar.

Alexander Stevens, samen met Olav Mol oprichter en eigenaar van Grand Prix Radio: “In BIT hebben we de betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige partij gevonden die we zoeken in een hostingpartner. Voor ons is het belangrijk om altijd in de lucht te zijn. Daarin willen we niet afhankelijk zijn van de downtime van een hostingpartij. BIT is wat dat betreft het hart van onze Grand Prix Radio-infrastructuur. Tot nu toe zijn alle verwachtingen meer dan overtroffen. We zijn ontzettend blij dat we in samenwerking met BIT van betekenis kunnen zijn voor Formule 1-fans.”

Cristiaan Brans, accountmanager bij BIT: “We zijn trots dat Grand Prix Radio ons heeft gekozen voor het hosten van hun centrale infrastructuur. Voor een radiozender is het belangrijk dat het netwerk altijd beschikbaar en van goede kwaliteit is. Daarin voorzien wij graag en tot nu toe hebben we die belofte waar kunnen maken. Ik kijk uit naar een langdurige samenwerking waarin wij Grand Prix Radio met onze dienstverlening kunnen helpen om verder te groeien.”

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie