Het JBL Authentics Assortiment: De Perfecte Balans tussen Retro en Technologie

Redactie WINMAG Pro

Op 15 september 2023 presenteert JBL een vernieuwd assortiment onder de naam 'Authentics'. Dit assortiment biedt een uitmuntende mix van retrodesign geïnspireerd op JBL's rijke nalatenschap van hoogwaardige luidsprekers en de nieuwste audiotechnologieën.

 

JBL Authentics 200 - € 329,99

Design 

Geïnspireerd door klassieke JBL-ontwerpen, past de Authentics 200 in elk interieur. Van de speciale behuizing in leerlook tot het Quadrex-front; aan elk detail is gedacht.

Geluidsprestaties 

Met een paar 25 mm tweeters worden de fijnste nuances in uw muziek vastgelegd, terwijl de 5-inch woofer en 6-inch passieve radiator diepe bastonen leveren. Dit zorgt voor een perfect uitgebalanceerde audiobeleving, ongeacht je muziekvoorkeur.

Connectiviteit 

Stream met gemak via ingebouwde wifi, AirPlay, Alexa Multi-Room Music (MRM), Chromecast built-in™ en Spotify Connect.

JBL Authentics 300 - € 429,99

Design

De Authentics 300 combineert het iconische Quadrex-front met een speciale behuizing in leerlook en een gegoten aluminium handgreep, voor een look die zowel nostalgisch als modern is.

Geluidsprestaties 

De luidspreker beschikt over een paar tweeters van 25 mm die zorgen voor helderheid in de hogere tonen. Voor de lage tonen is er een full-range 5,25-inch woofer en een 6,5-inch passieve radiator.

Functionaliteit 

De 300 heeft een ingebouwde oplaadbare batterij die tot 8 uur afspeeltijd biedt, waardoor je je muziek overal mee naartoe kunt nemen.

Connectiviteit 

Met zowel Google Assistent als Amazon Alexa-integratie kun je eenvoudig je muziek streamen en je smart home-apparaten bedienen met je stem.

JBL Authentics 500 - € 629,99

Design

De Authentics 500 belichaamt het beste van JBL's designfilosofie, met een speciale behuizing in leerlook en het kenmerkende Quadrex-front.

Geluidsprestaties 

Deze luidspreker biedt een verbluffende 270 Watt 3.1-kanaals geluid, met virtuele Dolby Atmos® voor een ultieme muziekbeleving. Het combineert drie 2,5 mm tweeters, drie 2,75-inch woofers en een 6,5-inch naar beneden gerichte subwoofer voor ongeëvenaarde audiokwaliteit.

Connectiviteit 

Stream je favoriete nummers en podcasts via AirPlay, Alexa Multi-Room Music (MRM), Chromecast built-in™ en Spotify Connect. En met zowel Google Assistent als Amazon Alexa kun je eenvoudig je muziek bedienen, evenals je smart home-apparaten, allemaal handsfree.

 

Het is duidelijk dat het nieuwe JBL Authentics-assortiment een krachtige combinatie biedt van nostalgisch design en cutting-edge technologie. Met de introductie van deze drie modellen zet JBL een nieuwe standaard voor thuisaudio. Te bestellen vanaf 15 september 2023.

Ga voor meer informatie naar: https://www.jbl.nl//authentics.html

 

Lees hier ook:

Google Pixel 8: De Compacte Krachtpatser

Nieuwe mogelijkheden met de twee nieuwste 1-chip DLP™-laserprojectoren

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie