Het lezen van WINMAG Pro is een stuk gemakkelijker geworden: ontvang het magazine thuis, op kantoor of digitaal

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Fysieke edities, digitale edities en abonnementen zijn verkrijgbaar via ons nieuwe, eigen platform: read.clipboardmedia.nl. Hier vind je een overzicht van alle uitgaven. Abonneren is net zo eenvoudig als de aankoop van een enkele editie. Fysieke magazines worden aan huis of kantoor geleverd; digitale edities zijn direct in het platform beschikbaar.

De website luidt een nieuw tijdperk in. We kiezen voor de toekomst. In plaats van een verstopt plekje tussen de duizenden magazines van grootschalige webshops, creëren we een eigen platform. Niet alleen omdat WINMAG Pro de spotlight waard is, maar omdat jij gebruiksgemak verdient. Edities worden overzichtelijk weergegeven, zonder de ruis die met een openbaar platform gepaard gaat.

Hoe?

Je maakt een account aan en navigeert naar ‘Abonnementen’ of ‘Losse edities’. WINMAG Pro Magazine verschijnt als onderdeel van Baaz Magazine, dus filter je op 'Baaz' en abonneer of bestel je met gemak.

Kies je daarbij voor digitaal, dan zijn edities direct in jouw ‘Bibliotheek’ terug te lezen. Het snelle, lichtgewichte platform draait in browsers, wat toegang op alle laptops, desktops, smartphones en tablets mogelijk maakt.

Fysieke edities, zij het los of via een abonnement, worden aan huis of kantoor geleverd.

Meer weten? Werp een blik op de veelgestelde vragen en antwoorden.