Hét technologienieuws van de week

Jordi Smit
De nieuwe Samsung Galaxy Buds zijn met een prijskaartje van € 149,99 goedkoper dan Apple’s AirBuds, een top vijf van de beste OLED tv's en risico op miljoenenboetes: het nieuws vloog ons de afgelopen zeven dagen om de oren. Op winmagpro.nl kan je het laatste technologienieuws op de voet volgen. We sommen de vijf grootste nieuwsfeiten nog maar eens op.

1. Samsung Galaxy Buds

De nieuwe Samsung Galaxy Buds zijn met een prijskaartje van € 149,99 goedkoper dan Apple’s AirBuds. De vergelijking is logisch. Desalniettemin dienen ook opkomende devices als IEM’s (in ear monitors) in overweging genomen te worden, willen we bepalen of de Samsung Galaxy Buds hun prijs en anticipatie waarmaken.

2. Beste OLED-TV

We raken er steeds meer aan gewend en de markt groeit en groeit. OLED TV’s worden steeds populairder, maar welke is nu de beste? Wij hebben een top vijf voor je samengesteld.

3. Risico op miljoenenboetes

Websites die bezoekers dwingen om volg-cookies te accepteren, handelen in strijd met de Europese privacywet. De Autoriteit Persoonsgegevens werkt nu aan een plan om zulke websites aan te pakken.

4. GB WhatsApp en WhatsApp Plus

Whatsapp is begonnen met het blokkeren van gebruikers die apps als GB WhatsApp en WhatsApp Plus gebruiken. Reden hiervoor is dat WhatsApp hier geen overzicht over kan houden en daardoor de veiligheid niet kan waarborgen.

5. Huawei's 5G

Waar de Verenigde Staten bedrijven die gelieerd zijn aan de overheid verbiedt om met Huawei te werken, sluit Duitsland niet uit dat het Chinese bedrijf gaat ondersteunen in het bouwen van een Duits 5G netwerk. Eerder waren er al geruchten, nu heeft Minister Altmaier het bevestigd.

afbeelding van Jordi Smit
Door: Jordi Smit

Jordi Smit | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Jordi