Huawei sluit zich als partner aan bij Dutch Cloud Community

Redactie WINMAG Pro
Dutch Cloud Community maakt bekend dat Huawei zich bij de vereniging aansluit als partner. Huawei wil haar bijdrage leveren aan de voor Nederland economisch zeer belangrijke cloudsector. De samenwerking zal in het komende jaar uitgebouwd worden naar tal van nieuwe oplossingsgebieden waarbij cloud de drijvende kracht is.

“Huawei is natuurlijk een belangrijke en ook bekende speler in de wereld van IT en communicatietechnologie. Huawei’s productgamma is enorm en de snelheid waarmee dit bedrijf innoveert is ongeëvenaard. Maar we kunnen als netwerk niet alleen daarvan profiteren. Ik ben ervan overtuigd dat het kennispotentieel binnen Huawei minstens zo belangrijk is als haar technologie. Ik verwacht dan ook snel resultaat te zien in deze mooie samenwerking.” Zegt Ruud Alaerds, Managing Director van Dutch Cloud Community.
 
“Wij zijn verheugd aangesloten te zijn bij deze belangrijke Nederlandse community. De samenwerking met bedrijven uit de cloudsector is een van onze prioriteiten. Innovatie is een kernwaarde voor Huawei en onze technologieën worden de afgelopen jaren al ingezet in Nederland en meer specifiek in de oplossingen die de Nederlandse cloud serviceproviders naar de markt brengen. Wij kijken er naar uit om onze wereldwijde ervaring en innovatiekracht te koppelen aan deze specialisten”, aldus Leon Zhang, General Manager Enterprise Business Group. 

Klik hier voor meer informatie over Dutch Cloud Community

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie