Hyarchis introduceert nieuwe app om documenten uit te wisselen

Marc Boersma
Hyarchis lanceert de applicatie: Hyarchis Document Dialogue. Met deze nieuwe dienst kunnen klanten en medewerkers in een beveiligde omgeving documenten en berichten met elkaar uitwisselen.

De applicatie kan worden gebruikt in combinatie met Hyarchis Document Management (HDM). De eenvoudige en intuïtieve interface zorgt voor een optimale gebruikerservaring. Documenten en correspondentie via de applicatie worden bij ontvangst in HDM gezet. Autorisatie- en retentieregels worden vervolgens direct toegekend aan de documenten en de communicatie wordt gekoppeld aan de klantdossiers. Op deze manier is de communicatiestroom met klanten op overzichtelijke wijze te beheren.

Drag-and-drop-functionaliteit

De applicatie Hyarchis Document Dialogue stelt organisaties in staat om op een persoonlijke, snelle en veilige manier met de klant te communiceren. Na de eenmalige uitnodiging en installatie van de app, kunnen zowel de medewerker als de klant in een beveiligde en gecontroleerde omgeving documenten uitwisselen en met elkaar communiceren.

De applicatie geeft medewerkers regie en overzicht. In een scherm is alle correspondentie inzichtelijk en kunnen documenten worden geraadpleegd, bewerkt en gedeeld. Klanten hebben de mogelijkheid om via de app persoonlijk contact te krijgen met de contactpersoon en hun documenten via een drag-and-drop-functionaliteit te delen. Op deze manier wordt voorkomen dat privacygevoelige stukken per mail over en weer worden gestuurd.

AVG

Erwin van den Broek, Product Manager bij Hyarchis: ‘We zijn erg trots op deze uitbreiding in ons portfolio. We zien dat veel organisaties communicatie en documenten verspreid hebben opgeslagen over verschillende systemen. De structuur om communicatie tijdig op te kunnen volgen ontbreekt dus regelmatig. Dit gaat ten koste van de kwaliteit en efficiëntie van de dienstverlening. Daarnaast is veilige communicatie, zeker na de invoering van de AVG, enorm belangrijk en is communiceren via de smartphone niet meer weg te denken. Al deze aspecten hebben we gecombineerd met als resultaat een veilige en eenvoudige applicatie die uiteindelijk tevreden en loyale klanten voor iedere organisatie oplevert.’ 

afbeelding van Marc Boersma
Door: Marc Boersma

Marc Boersma | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Marc