iiyama introduceert twee nieuwe digitale displays met hoge helderheid

Ruben den Boer
Dit kwartaal introduceert iiyama twee nieuwe digitale displays voor de professionele sector. De displays zijn voorzien van een hoge helderheid en een lichtsensor die de helderheid van het display automatisch aanpast. Hierdoor blijven de displays altijd zichtbaar, zelfs in zonnige etalages en heldere omgevingen.

iiyama gaat twee verschillende digitale displays leveren. De eerste is 55”, heeft een Full HD-resolutie (1920x1080) en een maximale helderheid van 2500 cd/m2. Deze ‘kleine’ versie wordt geleverd met VGA-, DVI-, HDMI-, en Displayport-Signaalgangen. De grote versie is maar liefst 75” en is voorzien van een 4K UHD resolutie (3840x2160). Zowel de 55” als de 75” versie kunnen zowel in landschap- als in portretmodus worden geïnstalleerd.

Hoog in helderheid, laag in verbruik

Beide modellen zijn IPS M+ LED-panelen en zijn zwart effectvrij. Hierdoor zijn de displays bestand tegen temperaturen van maar liefst 110°C zonder dat paneelverkleuring optreedt. Het 55” model heeft daarnaast een zeer laag stroomverbruik van 175W. Daardoor is dit model niet alleen geschikt voor ondernemers die zichtbaarheid belangrijk vinden, maar ook voor hen die graag duurzaam ondernemen.

Altijd leesbare digitale displays

Met de nieuwe digitale displays van iiyama kun je dus altijd blijven communiceren met je doelgroep. De digitale displays kunnen 24/7 aan blijven staan en door de hoge helderheid blijven ze volgens iiyama zelfs op de zonnigste dagen goed leesbaar. De 55” LH5510HSHB-B1 is per direct beschikbaar, op de 75” LH7510USHB-B1 zal je moeten wachten tot januari 2019.

afbeelding van Ruben den Boer

Ruben den Boer | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Ruben