In de hand van de klant: zo ontwikkel je een succesvolle app

Geert van der Klugt
Digitale media wordt ruim 50% geconsumeerd via smartphone-apps. Waar 95% van ieder nieuw product mislukt, blijkt slechts 1 op de 10.000 mobiele apps succesvol. Auteur en ondernemer John Kivit neemt in boek 'In de hand van de klant' die statistiek onder de loep.

'Introducties mislukken, omdat er uitsluitend wordt gekeken naar de ontwikkeling van de app en niet hoe die succesvol op de markt gebracht zal worden', stelt John. Het boek stelt dat miljoenen aan investeringen daarmee verdampen.

In de hand van de klant

Wil jij dé 1 op de 10.000 zijn, dan vind je in boek 'In de hand van de klant' verschillende geheimen rondom het ontwikkelen van een succesvolle apps. Alhoewel software-ontwikkeling aan bot komt, ligt de nadruk veelal op strategie, design en marketing. Wat wél te doen; wat niet te doen; hoe te doen, enzovoorts. Cijfers, tips, checklist, tools, praktijkinformatie en methoden: zoek je een eerste bouwsteen voor jouw app-project, dan schiet je met de uitgave niet mis. 

'In de hand van de klant' is verkrijgbaar bij vanduurenmedia.nl

Over John Kivit

En de leermeester zelve? Iemand met recht van spreken. John Kivit is multi-ondernemer en directeur van Shareforce, dé pionier in Nederland op het gebied van app-ontwikkeling. Met meer dan 25 jaar ervaring in marketing en technologie kent hij alle ins en outs van het vakgebied. Hij is betrokken geweest bij de ontwikkeling en lancering van meer dan 100 Nederlandse apps.

afbeelding van Geert van der Klugt

Geert van der Klugt | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Geert