Infor Marketplace groeit en telt nu meer dan 150 oplossingen

Redactie WINMAG Pro

Infor®, de industry cloud company, kondigt kondigt vandaag aan dat de Infor Marketplace de mijlpaal van 150 oplossingen is gepasseerd en gestaag doorgroeitoplossingen bestaan uit door partners ontwikkelde toepassingen die de functionaliteit van Enterprise Resource Planning-systemen (ERP) uitbreiden. Daarnaast is er content beschikbaar die gebruikmaakt van Infor-platformtechnologie en OpenAI's ChatGPT-taalmodel.

“De Infor Marketplace toont het groeiende partnernetwerk van Infor, waarbij meer dan de helft van de oplossingen nu bestaat uit door partners ontwikkelde apps”, zegt Massimo Capoccia, chief innovation officer bij Infor. “Dit groeiende ecosysteem voor bedrijfssoftware biedt gebruikers het gemak, de flexibiliteit en het vertrouwen om oplossingen in te zetten die hun bedrijf succesvoller maken.”

Infor Marketplace bevat verschillende nieuwe partneroplossingen, waarmee gebruikers de mogelijkheden van Infor's M3 en LN ERP-systemen voor de productie-, distributie- en dienstensector uitbreiden. Nieuwe Infor-oplossingen die gebruikmaken van Infor-platformtechnologieën (Infor OS, Coleman AI) en generatieve AI-modellen helpen bovendien bij een sterke gebruikerservaring met Infor CloudSuite-oplossingen.

Partneroplossingen leveren snelle time-to-value en integratie met Infor ERP-systemen

Nieuwe partneroplossingen zijn onder meer de Accure Cloud van Infor-partner Accure AB waarmee gebruikers het proces en de distributie van alle documenten, formulieren, labels, rapporten monitoren en onderhouden. De nieuwe cloud-gebaseerde oplossing van LeaseQuery vereenvoudigt lease accounting en vergemakkelijkt compliance voor organisaties in alle sectoren. En FOREXfor Infor - LN Edition, van partner Providence Consulting Group maakt nauwkeurige internationale budgettering, inkoop- en verkooporders, facturen, rapportage, financiële consolidatie, onkostenvergoeding voor werknemers en treasury management mogelijk voor bedrijven die met een Infor-systeem werken.

Infor apps met platformtechnologie en ChatGPT verbeteren CloudSuite-oplossingen

Een van de nieuwe oplossingen die Infor aanbiedt op Infor Marketplace is een Ask ChatGPT Widget, een intelligente tool die de geavanceerde mogelijkheden van ChatGPT, een taalmodel van OpenAI, combineert met de zakelijke contextinformatie in de Infor-cloudomgeving. Hiermee kunnen Infor-klanten effectief specifieke vragen stellen aan ChatGPT.

Denk bijvoorbeeld aan suggesties om producten te promoten of feedback te krijgen over een item of zakenpartner op basis van de informatie die beschikbaar is in het algemene domein. Ze kunnen dit zelfs doen zonder de diepgaande kennis die daar veelal voor nodig is en die normaal gesproken een lang ontwikkelingstraject kent. Dit helpt de time-to-value van nieuwe werknemers in te korten, waardoor ze sneller bijdragen aan het succes van een bedrijf.

Dergelijke widgets dienen als een waardevolle bron voor zowel doorgewinterde professionals als nieuwkomers en optimaliseren de algehele efficiëntie en effectiviteit van Infor CloudSuite-omgevingen.

Toegang tot Infor Marketplace en het aanmelden van producten en diensten

De Infor Marketplace, toegankelijk via market.infor.com, is een marktplaats waar klanten zich registreren om informatie en producten te verkrijgen uit een breed scala van oplossingen en diensten van zowel Infor als van Infor-partners. Infor is van plan de marktplaats te ontwikkelen tot een realtime leveringsplatform voor compromisloze e-commerce toepassingen.

De marktplaats dient als one-stopshop voor klanten die op zoek zijn naar unieke en innovatieve softwareoplossingen - waaronder analytics, AI en machine learning apps - en naar waardetoevoegende uitbreidingen van Infor-producten die nog meer industriespecifieke mogelijkheden bieden.

 

Lees hier ook:

 

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie