InformerOnline: Een revolutionaire evolutie in boekhoudsoftware

Redactie WINMAG Pro

In de hedendaagse zakelijke arena hebben ondernemingen meer dan ooit behoefte aan betrouwbare en efficiënte software. Te midden van een tal van boekhoudsoftwareoplossingen, heeft één naam consequent de tand des tijds doorstaan: InformerOnline. Deze veelgeprezen software heeft negen jaar op rij een plekje verdiend bij de elite, bekroond met de MKB Proof Award door experts van WINMAG Pro en Baaz magazines. Maar wat maakt InformerOnline de go-to keuze voor het MKB?

Diepere duik in InformerOnline's superioriteit

1. Ontworpen voor innovatie

In de kern van InformerOnline ligt een voortdurende drang naar vernieuwing. In plaats van te rusten op hun lauweren, streeft het team achter deze software voortdurend naar betere, efficiëntere functies die tegemoet komen aan de dynamische behoeften van moderne ondernemers.

2. Meer dan alleen boekhouden

Hoewel in de naam 'boekhoudsoftware' de primaire functie duidelijk is, is InformerOnline veel meer dan dat. Het gaat verder dan alleen cijfers, en integreert naadloos met andere bedrijfskritische software, waardoor een ecosysteem ontstaat dat bijdraagt aan holistische bedrijfsgroei.

3. Een duurzame visie

In een tijd waarin duurzaamheid niet langer een keuze is, maar een noodzaak, neemt InformerOnline het voortouw. Met hun B Corp-certificering zetten ze een stap voorwaarts in maatschappelijk verantwoord ondernemen, en dragen bij aan een duurzamere, ethisch verantwoorde zakelijke toekomst.

Van functies tot voordelen: Wat biedt InformerOnline?

Elke software wordt uiteindelijk beoordeeld op de waarde die het levert, en InformerOnline zit boordevol functies die ontworpen zijn om ondernemers te helpen:

  • Overal toegang: De wereld van vandaag vereist mobiliteit. Met hun mobiele app geeft InformerOnline ondernemers de vrijheid om hun boekhouding te beheren, waar ze ook zijn. Of je nu een snelle factuur wilt versturen of een financieel rapport wilt bekijken, alles is slechts een paar tikken verwijderd.
  • Geautomatiseerde efficiëntie: Tijdsbesparing is geldbesparing. Door automatisering kunnen ondernemers zich concentreren op wat ze het beste doen, terwijl de software de routinetaken afhandelt. Van het factureren tot het bijhouden van uitgaven, alles wordt gestroomlijnd.
  • Integraties en partnerships: Samenwerkingen met vooraanstaande instituten zoals Rabobank en de Belastingdienst bieden ondernemers geavanceerde functies zoals single payments, wat bijdraagt aan een vlottere financiële workflow.

InformerOnline in de praktijk

InformerOnline is meer dan alleen een tool; het is een partner in de groei van een bedrijf. Zoals de CEO van Informer, Remco Frühauf, het verwoordt: ‘Wij begrijpen dat ondernemers niet alleen een software willen, maar een oplossing. Een oplossing die zich aanpast aan hun veranderende behoeften, die innoveert zoals zij dat doen en die hen ondersteunt bij elke stap van hun ondernemersreis.’ Voor veel MKB'ers biedt InformerOnline precies dat: een betrouwbaar platform dat evolueert, innoveert en optimaliseert naarmate hun bedrijf groeit.

De toekomst zien met InformerOnline

Naarmate technologie zich in een verbazingwekkend tempo blijft ontwikkelen, moeten ondernemers zich aanpassen en evolueren om aan de veranderende marktbehoeften te voldoen. In deze constant veranderende omgeving hebben ondernemers niet alleen behoefte aan tools, maar vooral aan betrouwbare partners die hen begeleiden in deze reis van transformatie. InformerOnline heeft zich door de jaren heen bewezen als zo'n partner. 

Met hun indrukwekkende track record, talrijke onderscheidingen en een rotsvaste toewijding aan innovatie, heeft InformerOnline het vertrouwen van vele MKB-ondernemers weten te winnen. Maar ze zitten niet stil. Integendeel, ze kijken voortdurend vooruit, anticiperend op toekomstige uitdagingen. Met nieuwe functies en updates die in de maak zijn, gericht op het revolutioneren van de manier waarop we boekhouden en bedrijfsprocessen beheren, bevestigt InformerOnline hun streven om niet alleen bij te blijven, maar ook voorop te lopen in de markt. Het is deze vooruitziende blik en niet-aflatende drive die hen positioneert als de voorkeurspartner voor het MKB, vandaag en in de toekomst.

MKB Proof

In een wereld waarin het bedrijfslandschap voortdurend verandert, is het essentieel om op betrouwbare partners te kunnen vertrouwen. InformerOnline, met zijn rijke geschiedenis van uitmuntendheid en visie voor de toekomst, blijft een lichtbaken voor het MKB. Ze verdienen nu voor het negende jaar op rij een MKB Proof award.

Lees hem nu digitaal - MKB Proof 2023

MKB Proof 2023

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie