Inschrijving eAwards geopend: NTT DATA zoekt meest impactvolle en innovatieve techproject van Nederland

Redactie WINMAG Pro
Parels van techologieprojecten maken kans op prijzengeld tot 70.000 euro

NTT DATA, een wereldwijde IT- en zakelijke dienstverlener, is op zoek naar het beste ondernemersproject om Nederland te vertegenwoordigen in de internationale finale van de Global eAwards 2022. NTT DATA daagt founders en CEO’s van start-ups uit om projecten aan te dragen die bijdragen aan het verbeteren van de kwaliteit van leven, het oplossen van milieuproblemen door middel van digitale businessmodellen of het intensieve gebruik van technologie. Deze projecten zijn in de basis impactvol, innovatief, schaalbaar en duurzaam en bevinden zich in verschillende sectoren.

Geldprijzen voor beste technologieproject

De Nederlandse winnaar van de eAwards wint 10.000 euro en deelname aan het acceleration programma van NTT DATA. Dit programma omvat diverse seminars en conferenties waarbij ook investeerders uit de sector aanwezig zijn. Als kers op de taart vertegenwoordigt de Nederlandse winnaar ook ons land bij de Global eAwards. Daarin wordt uit vijftien landen in Europa en Latijns-Amerika het beste wereldwijde technologieproject gekozen. De winnaar hiervan krijgt een geldbedrag van 60.000 euro en neemt deel aan een exclusief acceleration programma van twee maanden. De jury voor dit jaar is nog niet bekend gemaakt, maar vorig jaar zaten daar experts in van bijvoorbeeld KPN, Signify, Philips en Unilever.

Daniel Fuster, CEO NTT DATA: “Over de hele wereld helpen wij organisaties transformeren door middel van advies, brancheoplossingen, bedrijfsprocesservices en IT-modernisering. Onze kennis en ervaring geven we ook graag door aan de nieuwe generatie techondernemers, die iets goeds voor de wereld doen. Daarom geven wij ze via de eAwards de kans om in contact te komen met de beste specialisten en innovators uit onze markt en willen wij hen helpen te groeien. Het prijzengeld is een mooie booster, maar ook de wereldwijde aandacht en ons coachingsprogramma dragen bij aan een succesvol verloop van de business.”

Inschrijven

Nederlandse founders en CEO’s van start-ups die denken kans te hebben, kunnen zich vanaf nu inschrijven via https://eawardsnetherlands.nl.

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie