‘VoIP, ofwel bellen via het internet, heeft de toekomst’

ISDN2VoIP: simpele overstap naar VoIP

Redactie WINMAG Pro
De overstap van ISDN naar VoIP is een spannende periode voor bedrijven, want je weet natuurlijk niet wat je ervoor terugkrijgt. Na alle jaren ISDN-gebruik weet je wat je hebt en dat wijs je niet zomaar de deur. Het beste is dan ook een overstap op maat, waarbij je de service krijgt die in jouw situatie nodig is.

CallvoipTelefonie biedt al ruim 10 jaar VoIP-telefonie voor de zakelijke markt aan en heeft reeds voor duizenden bedrijven de overstap van ISDN naar VoIP (ISDN2VoIP) succesvol begeleid. Speciaal voor bedrijven die nog voor deze overstap staan heeft CallvoipTelefonie een website gelanceerd waarin de mogelijkheden en voordelen worden beschreven van de overstap naar VoIP. De belangrijkste mogelijkheden op een rij.

‘VoIP zonder gedoe’

Onder deze naam biedt CallvoipTelefonie een laagdrempelige overstap aan van ISDN naar VoIP. Veel bedrijven, ZZP’ers en particulieren beschikken over een ISDN-2 aansluiting en gebruiken één of enkele nummers en toestellen. Speciaal voor deze gebruikers heeft CallvoipTelefonie een aantal oplossingen op de plank liggen. Zoek je een snelle overstap met minimale vereisten en onderhoud, dan is dit vaak een prima alternatief. Hiermee ben je op de toekomst voorbereid – veelal tegen lagere kosten.

Behoud ISDN-apparatuur

 Kost het moeite om afscheid te nemen van goedwerkende ISDN-   apparatuur? Via een VoIP-Gateway maakt CallvoipTelefonie een brug tussen je huidige ISDN-centrale en de VoIP-oplossing. Door de aanschaf van de VoIP-Gateway hoef je geen nieuwe toestellen aan te schaffen. Ook als je huidige telefooncentrale nog uitstekend functioneert, is de aanschaf van een VoIP Gateway een zeer fijne en kostenbesparende oplossing. Een overstap naar de Hosted VoIPoplossing wordt bovendien daarna nóg eenvoudiger.

Hosted VoIP

Met een Hosted VoIP-oplossing verplaats je telefonie naar de cloud. De online telefooncentrale is gemakkelijk in gebruik, schaalbaar en voorzien van een uitgebreide, zakelijke functionaliteit. Zo biedt de telefonieoplossing een wachtrij, keuzemenu, gespreksopname, integratiemogelijkheden, vast-mobiel integratie en mobiele app. Direct resultaat is kostenbesparing, géén langlopende contracten en flexibiliteit.

CallvoipTelefonie heeft voor zowel het MKB als grootzakelijk passende oplossingen. 

Overstap naar VoIP

VoIP betekent kortbondig: bellen via internet. Voorheen waren ISDN-lijnen vereist om op deze wijze te telefoneren; via VoIP is dat niet het geval. Een telefoontoestel sluit je voortaan aan op een internetverbinding. Toestellen melden zich aan op een online telefooncentrale. Om bereikbaarheid te waarborgen, schakelt CallvoipTelefonie bij uitval van internet automatisch door naar een gewenst mobiel nummer. Middels VoIP zijn er, in tegenstelling tot ISDN, geen beperkingen op het aantal actieve lijnen. Bovendien verhoog je zeer gemakkelijk het aantal gebruikers en ontvang je zowel op de zaak als thuis inkomende telefonie. Volledig nummerbehoud is hierbij vanzelfsprekend.

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie