IT Carrièrebeurs 2019: het grootste carrière-evenement

Jordi Smit
De IT Carrièrebeurs 2019 is het grootste carrière-evenement voor studenten, starters en young-professionals, met de beste werkgevers. Het evenement vindt op 5 & 6 april plaats in de RAI in Amsterdam.

Ben jij een (bijna) afgestudeerde IT’er? Of heb je al een tijdje een baan in de IT-branche maar wil je graag ontdekken wat er allemaal nog meer te doen is op jouw vakgebied? Of ben jij toe aan een volgende stap in je carrière? Kom dan naar de IT Carrièrebeurs.

Kom in contact met meer dan 120 Topwerkgevers zoals Capgemini, KLM en Ordina. Daarnaast is er ook dit jaar weer een bomvol workshopprogramma met keuze uit meer dan 70 carrièregerichte workshops. Alsof dat nog niet genoeg is, krijg je de kans je cv te laten checken en ontvang je tips en tricks om deze te verbeteren én kan je een professionele LinkedIn foto laten maken. De beurs is onderdeel van de Nationale Carrièrebeurs en vindt plaats op 5 en 6 april in de RAI Amsterdam.

Interessant workshopprogramma

Naast een volle beursvloer is er een inspirerend congresprogramma waar je kunt deelnemen aan vakinhoudelijke masterclasses en carrièregerichte workshops. Denk bijvoorbeeld aan een workshop over Hacken of Artificial intelligence.

Behalve de IT-gerelateerde lezingen en workshops worden er ook veel workshops en trainingen gegeven over onderwerpen als Personal Branding, het updaten van je cv of LinkedIn en netwerken. En naast de nuttige informatie hierover, bieden ze ook een gratis cv-check aan én kun je kosteloos een professionele LinkedIn foto laten maken. 

Match & Meet

Het inspirerende congresprogramma is natuurlijk al de moeite waard. Maar ook de aanwezige topwerkgevers zijn een goede reden om de beurs te bezoeken. Grote namen als Google, Capgemini, ING, KLM en CGI zijn allemaal op de beursvloer te vinden. En nog beter: jij kunt met ze in contact komen. Met de nieuwe Match & Meet tool krijg jij de match te zien tussen je profiel en de passende werkgever. Voor jou is dit interessant omdat het je misschien wel je droombaan oplevert. Voor de werkgever is het net zo interessant omdat hij of zij hierdoor misschien wel de ideale kandidaat binnenhaalt. Een win-winsituatie dus.

Om in gesprek te komen met een van deze werkgevers hoef jij je alleen maar in te schrijven voor de beurs en je Match en Meet profiel in te vullen. Als vervolgens blijkt dat je een match hebt, krijg je hier voorafgaand aan de beurs bericht over. Je ontvangt dan een persoonlijke uitnodiging en speciaal ticket om de werkgever te ontmoeten op de beursvloer.

Mis het niet

Tussen het bijwonen van de lezingen en het netwerken met potentiele werkgevers door is er ook genoeg ruimte voor ontspanning. Je kunt een bezoek brengen aan het IT Experienceplein om daar de vetste trends op het gebied van IT te aanschouwen. En de dagen worden afgesloten met spetterende optredens van Glennis Grace en De Radiorave.

Dus ben jij geïnteresseerd in jouw carrièremogelijkheden binnen de IT-wereld? Zet dan vrijdag 5 en zaterdag 6 april 2019 in je agenda! Voor een laatste update van het programma en een overzicht van deelnemende bedrijven ga je naar itcarrierebeurs.nl.

Afgelopen jaar was het eveneens een succes. Bekijk hieronder een terugblik op De IT Carrièrebeurs 2018.

Enthousiast geworden? Schrijf je dan in en ontvang je gratis e-ticket!

afbeelding van Jordi Smit
Door: Jordi Smit

Jordi Smit | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Jordi