Jamf breidt samenwerking met Microsoft uit en wordt lid van de Microsoft Intelligent Security Association

Redactie WINMAG Pro

Jamf is lid geworden van de Microsoft Intelligent Security Association (MISA)

 Jamf is lid geworden van de Microsoft Intelligent Security Association (MISA), een ecosysteem van onafhankelijke softwareleveranciers en managed security service providers (MSSP’s) die hun oplossingen hebben geïntegreerd met Microsoft-securitytechnologie. Hiermee worden klanten geholpen om zich beter te verdedigen tegen steeds geavanceerdere cyberdreigingen.

 

Eerder dit jaar kondigde Jamf een integratie aan tussen zijn endpoint-securityoplossing Jamf Protect en Microsoft Sentinel, een cloud-native Security Information and Event Management (SIEM) oplossing. Dankzij deze integratie kunnen organisaties hun Mac’s en mobiele devices moeiteloos monitoren en beveiligen via het Microsoft Sentinel-platform. Dit levert een eenduidig overzicht op van security events op Mac’s  en op mobiele endpoints en kan er effectiever worden gereageerd op dreigingen.

 

“We zijn blij dat we nu lid zijn van de Microsoft Intelligent Security Association en meer klanten kunnen helpen met securitytechnologie om zich beter te verdedigen tegen steeds geavanceerdere cyberdreigingen”, zegt Nick Amundsen, Strategy Senior Vice President bij Jamf. “De Jamf Protect SIEM-integratie met Microsoft Sentinel is een effectieve oplossing voor organisaties die beter zicht willen krijgen op security events en hun incident response willen stroomlijnen.”

 

“Wij zijn van mening dat we als community samenkomen om te innoveren, strategieën te ontwikkelen en kennis te delen, we onszelf en onze klanten beter kunnen beveiligen. Daarom is MISA een essentieel onderdeel van onze missie. Samen met onze partners, zoals Jamf, kunnen we barrières omzetten in innovatie en kunnen we de uitdagingen van vandaag benutten als een kans om de wereld betere en veiliger wereld te maken voor iedereen,” zegt Vasu Jakkal, CVP Microsoft Security.

 

De Jamf Protect integratie met Microsoft Sentinel is beschikbaar via de Microsoft Commercial Marketplace. Hiermee kunnen organisaties de integratie eenvoudig implementeren en configureren.

Lees ook: Acronis levert brede dataprotectie voor apps en data in Microsoft omgevingen

Lees ook: Microsoft onthult nieuwe online strategie

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie