Klanten en analisten erkennen OutSystems als leider in het Gartner® Magic Quadrant voor Enterprise Low-Code Application Platforms

Redactie WINMAG Pro
“Het is veel makkelijker om een solide architectuur in OutSystems te bouwen dan in traditionele ontwikkelomgevingen”

OutSystems, wereldleider in moderne applicatieontwikkeling, is door klanten en industrie-analisten erkend in het Gartner® Magic Quadrant voor Enterprise Low-Code Application Platforms. Deze plek heeft OutSystems bemachtigd door haar vermogen om organisaties te helpen innoveren door middel van de kracht van software, waarbij bedrijven worden ondersteund om bedrijfskritische applicaties te bouwen.

Twee onderscheidingen

OutSystems heeft in het 2021 Gartner® Magic Quadrant TM voor Enterprise Low-Code Application Platforms de hoogste positie op de as ‘Ability to execute’ behaald. Dit is het vijfde opeenvolgende jaar dat het moderne applicatieplatform in deze rapporten een positie als leider inneemt. OutSystems scoorde het hoogst in de Custom Business Applications use case in de 2021 Gartner® Critical CapabilitiesTM voor Enterprise Low-Code Application Platforms. Daarnaast ontving OutSystems een 2021 Gartner Peer Insights Customers’ Choice onderscheiding voor Enterprise Low-Code Application Platforms door haar klanten.

Nick Mates, Project Coördinator en Tech Lead bij Lendr, over OutSystems: “We hebben met OutSystems een revolutie teweeggebracht in de manier waarop wij technologie ontwikkelen. Dit heeft het een enorme impact op de digitale ervaringen die we aan zowel klanten als medewerkers bieden. Hun modulaire aanpak zorgt ervoor dat we snel microservices kunnen ontwikkelen, en deze voor verschillende apps kunnen hergebruiken. Het is veel makkelijker om een solide architectuur te bouwen dan in traditionele ontwikkelomgevingen.”

Bart Meursing, VP Northern Europe bij OutSystems: “OutSystems heeft als een van de eersten de markt kennis laten maken met low code. De evolutie die dit binnen bedrijven teweeg heeft gebracht, zien we over de hele wereld. Het is fantastisch dat klanten met ons platform in staat zijn om hun digitale reis te accelereren, enorme productiviteitwinsten te behalen én nieuwe inkomstenstromen te genereren. Zij kunnen nu nog sneller inspelen op de veranderingen en vragen vanuit de markt, wat bijdraagt aan het verbeteren van klantervaringen. Dat we vandaag de dag erkend worden door onze klanten en invloedrijke analisten, bevestig alleen maar dat we bedrijven helpen sneller succesvol te zijn met behulp van ons moderne software platform.”

Lees een gratis exemplaar van het 2021 Gartner Magic Quadrant voor Enterprise Low-Code Application Platforms of het 2021 Gartner Peer Insights Customers’ Choice voor Enterprise Low-Code Application Platforms.

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie