KnowBe4 rondt overname Egress af

Redactie WINMAG Pro

KnowBe4, aanbieder van ‘s werelds grootste security awareness training en gesimuleerde phishing platform, kondigt de afronding aan van de overname van Egress, een leider in adaptieve en geïntegreerde cloud e-mailbeveiliging. In de komende maanden integreert KnowBe4 de overgenomen producten en activiteiten van Egress en richt zich op het bieden van een uniforme klantervaring.

“Menselijk risicomanagement is een essentieel onderdeel van een uitgebreid cybersecurity-programma”, zegt Stu Sjouwerman, CEO van KnowBe4. “Dankzij deze overname wapenen we organisaties over de hele wereld nog beter tegen het toenemende aantal cyberdreigingen. Deze stap markeert een belangrijke mijlpaal in cybersecurity en breidt de slagkracht van KnowBe4 uit met een nieuwe generatie van risicomanagement.”

Aan de gebruikelijke voorwaarden en wettelijke goedkeuringen is voldaan. De overname is hiermee officieel afgerond. Ga voor meer informatie over KnowBe4 naar de website van KnowBe4.

Knowbe4

Over KnowBe4

KnowBe4, leverancier van 's werelds grootste platform voor security awareness-trainingen en simulated phishing, wordt wereldwijd door meer dan 65.000 organisaties gebruikt. KnowBe4 is opgericht door IT- en data security-specialist Stu Sjouwerman en helpt organisaties het menselijke element van security aan te pakken. Dit doet het door het bewustzijn over ransomware, CEO-fraude en andere social engineering-tactieken te vergroten door middel van een nieuwe benadering van awarenesstrainingen over security. Kevin Mitnick, een internationaal erkende cybersecurity-specialist en Chief Hacking Officer van KnowBe4, hielp bij het ontwikkelen van de KnowBe4-training op basis van zijn goed gedocumenteerde social engineering-tactieken. Tienduizenden organisaties vertrouwen op KnowBe4 en het Knowbe4-platform om hun security culture te versterken en hun eindgebruikers te mobiliseren als de laatste verdedigingslinie.

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie