Lees hier de digitale editie van MKB Proof 2019!

Redactie WINMAG Pro
Krapte op de arbeidsmarkt, verhoogde kantoorhuurprijzen en de Brexit zijn veelgenoemde redenen voor het verlangzamen van de groei van het MKB in 2019. Het aantal nieuwe bedrijven mag dan wel verminderen, maar de ongekende energie, het authentieke doorzettingsvermogen en de constante drang naar groei niet. Het MKB leeft, digitaliseert en zoekt naar vernieuwing. Onze jaarlijkse verzameling van topdiensten en -oplossingen voor het MKB is hier volledig en digitaal terug te lezen.

MKB Proof 2019 | Volledig, digitaal en gratis

MKB Proof fungeert sinds zijn oprichting als kompas voor het MKB, zowel voor IT’ers als voor bedrijven die het zonder IT-afdeling moeten doen. MKB Proof is voor beïnvloeders en beslissers een baken van advies en hulp als het gaat om vaak kostbare investeringen op het gebied van informatietechnologie. Alle producten en diensten in MKB Proof zijn ‘100% approved’ door de deskundige redacties van ‘moedermagazines’ WINMAG Pro (business-IT) en Baaz (management en ondernemerschap).

Zij oordelen en selecteren op basis van kwaliteit, prijs/prestatieverhouding, duurzaamheid, functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Dat is absoluut noodzakelijk. Investeringen dienen zich tegenwoordig (snel) terug te verdienen, anders zijn ze het niet waard of worden ze uitgesteld. Maar voor de gemiddelde MKB’er zijn alle technologische ontwikkelingen nauwelijks meer te overzien. Voor hen is het van belang dat oplossingen gewoon werken, doen wat ze beloven, innovatie en een hogere efficiency mogelijk maken. Dat is in het huidige economische klimaat geen luxe, maar noodzaak om te overleven.

MKB Proof 2019 in fysieke vorm ontvangen? Het blad is hier na te bestellen.

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie