Nieuwe modellen van Lexmark zijn betrouwbaar, productief en duurzaam

Lexmark introduceert nieuwe A4-kleurenprinters en MFP's

Marc Boersma
Lexmark Internationa kondigt de komst aan van een nieuwe generatie A4-kleurenprinters en multifunctionals. De producten combineren betrouwbaarheid, productiviteit, veiligheid en hoogwaardige kleurenprints voor zakelijke gebruikers.

Lexmark kondigt met genoegen deze nieuwste reeks kleurenapparaten aan’, aldus Allen Waugerman, senior vicepresident en technisch directeur van Lexmark. ‘De nieuwe modellen zijn ontworpen om betrouwbaar, productief en duurzaam te zijn. IT-afdelingen zullen de lange levensduur en de onderhoudsvriendelijkheid van de apparaten waarderen. Gebruikers worden vooral blij van de hoogwaardige kleurenafdrukken, de allernieuwste prestaties en gebruiksvriendelijke functies.

De nieuwe A4-kleurenapparaten (CS421dn-, CS521dn-, CS622de-, CX421adn-, CX522ade-, CX622ade- en CX625-serie) zijn uitgerust met belangrijke functieverbeteringen die de totale eigendomskosten verlagen:

  • Gebruiksgemak: e-Task, Lexmarks moderne, tablet-achtige gebruikersinterface zorgt voor ongekende eenvoud en gebruiksgemak over het hele assortiment. Workflows zijn volledig aanpasbaar en kunnen worden aangepast aan de behoeften van de gebruiker. Toegankelijkheidsfuncties zoals stembegeleiding en een hoofdtelefoonaansluiting en toetsenbord maken de apparaten voor iedereen gemakkelijk te gebruiken.
  • Prestaties: Krachtige multi-core processors en extra geheugen zorgen ervoor dat deze apparaten toekomstbestendig zijn. Ze kunnen na verloop van tijd namelijk worden voorzien van firmware-upgrades. De apparaten zijn 25% sneller, de eerste pagina printen gaat 64% sneller en de snelheid van tweezijdig scannen is verbeterd van 15 afbeeldingen per minuut tot 94.
  • Kwaliteit uitvoer: De Lexmark Colour Replacement-functie stelt klanten in staat om bedrijfslogo's of de kleuren die nodig zijn in gevoelige documenten nauwkeurig af te drukken - dit alles met een verhoogd rendement van verbruiksartikelen.
  • Mobiliteit: De nieuwe apparaten bieden meerdere opties voor mobiel printen. Werknemers kunnen via de gratis Lexmark Mobile Print-app met goedgekeurde mobiele toestellen printen. Zij kunnen hiervoor gebruikmaken van AirPrint, Google Cloud Print, Mopria of Windows Mobile. 
  • Beveiliging: Lexmarks prijswinnende beveiligingsfuncties helpen documenten, apparaten en netwerken te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang en zijn volledig geïntegreerd in elk product uit de serie. Consistente, uitbreidbare beveiligingen in het hele productportfolio helpen je de toegang te controleren, gegevens op je harde schijf te beveiligen, besturingssystemen te beschermen en netwerkstoringen te voorkomen.
  • Duurzaamheid: Zoals van Lexmark verwacht mag worden voldoen deze apparaten aan de strengste internationale milieueisen.

‘De nieuwe producten volgen op een volledige reeks zwart-witapparaten die ook in 2018 is geïntroduceerd om te voldoen aan de behoeften van zakelijke gebruikers. Nu kan Lexmark alles aanbieden, van kleurenapparaten op instapniveau die beginnen bij 23 pagina's per minuut met 250 pagina's invoer, tot 66 pagina's per minuut in sommige zwart-witprinters’, vervolgt Waugerman. ‘Deze uitgebreide lancering breidt ons vernieuwde productportfolio uit. Zo kunnen onze klanten gebruikmaken van de nieuwste beeldvormingstechnologie om hun bedrijf verder te laten groeien.’

afbeelding van Marc Boersma
Door: Marc Boersma

Marc Boersma | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Marc