Thuiswerkers een uiterst snelle en veilige verbindingen leveren

Linksys en Fortinet kondigen strategische samenwerking aan

Redactie WINMAG Pro
Linksys, wereldwijd leider in producten voor draadloze netwerken en een dochteronderneming van Foxconn Interconnect Technology en Fortinet, wereldwijd leider in uitgebreide, geïntegreerde en geautomatiseerde oplossingen voor cyberbeveiliging, zijn een strategische samenwerking aangegaan. Het doel is om de snelheid, het beheer en de beveiliging van thuisnetwerken te optimaliseren in aansluiting op de trend van thuiswerken.

Fortinet, Linksys en FIT bundelen hun krachten om connectiviteit en cybersecurity van grootzakelijke kwaliteit en ongeëvenaarde staat van dienstverlening aan te bieden aan organisaties die hun medewerkers van snelle en veilige connectiviteit willen voorzien, zodat ze efficiënt vanuit huis kunnen werken. In het kader van deze samenwerking heeft Fortinet een strategische investering van 75 miljoen dollar gedaan in Linksys, dat geavanceerde oplossingen voor routerconnectiviteit aanbiedt aan consumenten en bedrijven in alle delen van de wereld. Een vertegenwoordiger van Fortinet zal zitting nemen in de Raad van Bestuur van Linksys.

Ken Xie, de oprichter, bestuursvoorzitter en CEO van Fortinet

“Organisaties zijn massaal overgestapt op thuiswerken. Cybercriminelen maken grif gebruik van de talloze beveiligingslekken die daarmee ontstaan. Door de beveiliging aangestuurde netwerken vertegenwoordigen een strategie die netwerktechnologie en cybersecurity verenigt, van de kern van het netwerk tot de cloud en van filialen tot thuiswerkers. Organisaties kunnen daarmee het overzicht behouden op hun uiterst dynamische IT-omgeving, die optimale bescherming en tegelijkertijd een uitmuntende gebruikservaring voor het personeel waarborgen. We vinden het geweldig om samen met Linksys organisaties te helpen aan veilige en betrouwbare netwerkconnectiviteit van grootzakelijke kwaliteit voor hun thuiswerkers.”

Sidney Lu, de voorzitter en CEO van FIT Hon Teng

“Het doet ons een genoegen om Fortinet te verwelkomen als strategische partner voor de levering van veilige verbindingen voor consumenten en thuisnetwerken. Deze samenwerking onderstreept de kracht en reikwijdte van Linksys. We zien ernaar uit om een beroep te doen op de beproefde cybersecurity-expertise van Fortinet en samen op nieuwe marktkansen in te springen.”  

Aanvullende informatie

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie