Liquit overgenomen door Recast Software

Redactie WINMAG Pro

Liquit, een vooraanstaand Nederlands bedrijf in applicatiebeheer, is overgenomen door Recast Software, toonaangevend in endpoint management. Dankzij de overname biedt Recast Software nu een compleet Application Delivery Platform aan zijn klanten, en versterkt het zijn positie op het gebied van eindpunt- en applicatiebeheer.

Het Belang van een Modern Applicatiebeheerplatform: Recast Software en Liquit Bundelen Krachten

In de afgelopen jaren is de behoefte aan een modern, allesomvattend applicatiebeheerplatform sterk gegroeid. Werknemers willen vanaf iedere locatie kunnen werken, en daarmee wordt de uitdaging voor IT-afdelingen om te zorgen voor veilige applicaties en apparaten steeds groter. Bedreigingen voor de cyberveiligheid nemen toe, terwijl software-updates complexer en frequenter worden. Tegelijk zien verschillende sectoren zich geconfronteerd met nieuwe en strengere regelgeving. 

Dankzij het samengaan van Recast Software en Liquit (waarvan het hoofdkantoor zich in Ridderkerk bevindt) kunnen IT-teams deze uitdagingen efficiënt en effectief aanpakken. Met Liquits oplossingen voor applicatiebeheer kunnen IT-professionals de applicaties snel en veilig configureren, bijwerken en distribueren, terwijl eindgebruikers profiteren van naadloze toegang tot applicaties. Samen vereenvoudigen de oplossingen de implementatie van software en verlichten ze het werk van de IT-afdeling. Bovendien zorgen ze ervoor dat applicaties up-to-date zijn, voldoen aan wet- en regelgeving en goed functioneren. 

Andere voordelen van dit samengaan zijn:

  • Sterker productportfolio: Recast Software biedt nu een breder scala aan oplossingen voor stroomlijning van applicatiebeheer en eindpuntbeveiliging. Hiermee worden het werk en de uitdagingen voor IT-professionals verminderd.
  • Meer innovatie: met de gecombineerde expertise van Recast Software en Liquit wordt innovatie in IT-beheer aangejaagd en kunnen nieuwe, geavanceerde oplossingen sneller naar de markt worden gebracht.
  • Betere klantervaring: klanten krijgen toegang tot een uitgebreidere suite van tools en resources, waardoor IT-activiteiten geoptimaliseerd kunnen worden.
  • Wereldwijd bereik: het uitgebreide bedrijf zal een nog grotere wereldwijde aanwezigheid hebben, met meer servicemogelijkheden om een gevarieerd klantenbestand te bedienen. 

"We heten Liquit van harte welkom in de Recast Software-familie", zegt Will Teevan, CEO van Recast Software. "De overname sluit perfect aan bij onze missie om IT-professionals de nodige tools te bieden om hun applicaties en software efficiënter te beheren en in te zetten. Samen blijven we innovatie stimuleren en uitzonderlijke waarde leveren aan onze klanten en wereldwijde partners."

"Recast Software zet zich net als Liquit in voor uitmuntende dienstverlening. Bovendien hebben we eenzelfde visie op innovatie en groei", aldus Peter Hermeling, medeoprichter en COO van Liquit. "De overname is een belangrijke mijlpaal in ons bestaan en weerspiegelt de enorme toewijding en het harde werk van ons team. Ik wil onze medewerkers, partners en klanten hartelijk bedanken. Zonder hen hadden we nooit kunnen komen waar we nu zijn. We staan te popelen om samen met Recast Software aan de volgende fase van dit spannende proces te beginnen en kijken uit naar de mooie toekomst die voor ons ligt."

 

Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie