LogRythm in de prijzen om analytics en automation security

Redactie WINMAG Pro
LogRhythm, The Security Intelligence Company, is door Forrester Research, Inc. uitgeroepen tot leider in The Forrester Wave™: Security Analytics Platforms, Q3 2018 report. Analytics een hoofdrol in de aanpak van het bedrijf.

De studie evalueert dertien leveranciers op dertig criteria. LogRhythm kreeg de hoogst mogelijke score in twintig van deze categorieën, waaronder productvisie, eindgebruikerservaring, data-architectuur en cloudsecurity.

Behavior analytics


Het NextGen SIEM-platform van LogRhythm combineert user and entity behavior analytics (UEBA), network traffic & behavior analytics (NTBA), en security-orkestratie, automation & response (SOAR) in een enkele end-to-end oplossing.

Het dient als basis voor op artificial intelligence gebaseerdesecurity operations centers (SOC) en helpt organisaties bij het beveiligen van hun cloud- en fysieke en virtuele infrastructuren in zowel IT- als OT-omgevingen.

Security analytics

“LogRhythm blijft de grootste pure-play standalone-leverancier van een security analytics-platform in de markt”, zegt het Forrester Wave-rapport. “Midden- en grootbedrijven die zoeken naar een compleet security analytics-platform zouden LogRhythm moeten overwegen.”

“We zijn vereerd met de erkenning van Forrester als leider in security analytics”, zegt Chris Petersen, Chief Product en Technology Officer en medeoprichter van LogRhythm. “Het Forrester-rapport onderstreept voor ons onze visie op wat een toonaangevend security analytics-platform zou moeten zijn: een brede, end-to-end oplossing die de securityteams van organisaties in staat stelt om de risico’s te verminderen door snelle detectie en neutralisatie van geavanceerde cyberbedreigingen.”

Meer weten over security?

LogRhytm is natuurlijk niet de enige die slim analytics uitvoert ter wille van security. Lees hier onze bevinden over SECYBER dat voor het MKB bedrijfsnetwerken beschermt.

 

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie