Maak kennis met Wireshark op een nieuwe SCOS-netwerktraining van topniveau

Redactie WINMAG Pro
Als Wireshark University Partner organiseert SCOS Software bv te Amsterdam-Hoofddorp van 9 tot en met 13 maart 2020 een nieuwe Wireshark Training. Wireshark is onbetwist de populairste netwerk analyse tool, met meer dan 1 miljoen downloads per maand. Deze training is gebaseerd op de nieuwste Wireshark versie, namelijk V3.

SCOS Software is de enige officiële Wireshark University Certified Training Center welke in Europa deze training verzorgt namens de Wireshark Foundation. De training zal worden gegeven in Amsterdam/Hoofddorp door een Certified Trainer van de Wireshark University USA. In deze training zal worden ingegaan op het efficiënt gebruiken van Wireshark en de packet-level TCP/IP communicatie door het bestuderen van zowel het correct als verkeerd gedragen van netwerken.

Wireshark

Een groot gedeelte van de training zal diepgaand worden ingegaan op de mogelijkheden van Wireshark. Veder zal het beoordelen van zowel normaal als abnormale communicatie patronen van de TCP/IP toepassing en de meest gangbare applicaties worden bestudeerd, zoals DHCP, DNS, FTP, Telnet, HTTP, POP en SMTP. De nadruk gedurende de training zal sterk liggen op hands-on lab oefeningen en case studies uit de praktijk. Hiermee wordt kennis opgedaan welke direct na de training gebruikt kan worden.

Inschrijven

SCOS-trainers zijn Wireshark University Certified Instructors, lid van FBI InfraGard, het Computer Security Institute, het IEEE en het Cyber Warfare Forum Initiative. Ze spreken regelmatig op regionale, nationale en internationale evenementen op het gebied van netwerken en beveiliging. Meer weten en inschrijven? Bezoek de website
 

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie