Media alert: Parallels Desktop behaalt Arm SystemReady VE-certificering

Redactie WINMAG Pro

Alludo kondigt vandaag aan dat Parallels recentelijk de bekende Arm® SystemReady™ VE-certificering heeft behaald voor zijn Parallels Desktop oplossing, waarmee het zijn positie als leider in virtualisatietechnologie verder versterkt.

 

Het Arm SystemReady certificeringsprogramma is gebaseerd op een reeks standaarden voor computerplatforms, die compatibiliteit, optimalisatie, betrouwbaarheid en beveiliging van software op Arm-gebaseerde systemen waarborgen. Deze certificering wordt alleen toegekend aan producten die voldoen aan de eisen van Arm.

Dankzij de certificering krijgen organisaties de garantie dat Windows 11 en Linux soepel zullen werken, waardoor de downtime wordt geminimaliseerd en bedrijfscontinuïteit wordt ondersteund. Voor ontwikkelaars zorgt de certificering ervoor dat het coderen en testen in Arm-gebaseerde virtuele omgevingen naadloos wordt uitgevoerd met standaard besturingssystemen en software. Hierdoor worden compatibiliteitsproblemen voorkomen en het ontwikkelproces gestroomlijnd.

"Door deze certificering te behalen, heeft Parallels opnieuw laten zien dat bedrijf nauw samenwerkt met technologiepartners, zoals Arm, om ontwikkelaars en gebruikers een virtualisatieplatform te bieden dat voldoet aan de hoogste branchestandaarden", aldus Prashant Ketkar, CTO bij Alludo.

"Door de standaardisatie van gemeenschappelijke building blocks wordt de fragmentatie verminderd en kunnen gebruikers van apparaten zich concentreren op hun werkzaamheden zonder zich zorgen te maken over security of betrouwbaarheid,” aldus Andy Rose, VP Technology Strategy en Fellow bij Arm. "De certificering van Parallels toont aan dat Alludo hoogwaardige software levert. We kijken er dan ook naar uit om te zien hoe Parallels Desktop gebruikers nog meer worden ondersteund tijdens het gebruik van Windows 11 en Linux met verbeterde betrouwbaarheid en security op Arm-gebaseerde systemen."

Meer informatie over de officiële Arm SystemReady certificering kunt u vinden via: https://www.parallels.com/blogs/windows-11-arm-systemready-certification/

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie