Microsoft presenteert nieuwe Surface devices en bijbehorende accessoires

Redactie WINMAG Pro
Microsoft heeft zojuist de introductie aangekondigd van nieuwe Surface-devices en accessoires.

De nieuwe producten zijn vandaag te pre-orderen bij Microsoft Store op microsoft.com, andere grote retailers zoals MediaMarkt en Coolblue, en zakelijke resellers. De Surface Go 3 is vanaf 5 oktober beschikbaar. De andere devices en accessoires zullen in november of begin 2022 in Nederland op de markt komen.

 

  • Surface Laptop Studio is een doorontwikkeling van de Surface Book, een nieuw device met drie verschillende standen. De Surface Laptop Studio kan gemakkelijk worden omgezet van werkstationmodus naar podium en studiomodus. Hierdoor kan je nóg flexibeler werken, precies zoals jij wilt. Vanaf € 1.699,- wordt de Surface Laptop Studio geleverd met een ingebouwde opslag en oplader voor de Surface Slim Pen 2, die je vindt onder het toetsenbord. De Surface Laptop Studio is vanaf begin 2022 leverbaar in Nederland.
  • Surface Pro 8 brengt een compleet vernieuwd herontwerp van de krachtigste Surface Pro. Ervaar de beste beleving met het 13-inch beeldscherm van hoge resolutie, inclusief een mooi afgewerkte, verfijnde rand en behoud zo de gemakkelijke draagbaarheid. Vanaf € 1.179,- is de Surface Pro 8 voorzien van 11e generatie Intel® Core™-processors, met twee Thunderbolt-ports. De moderne camera’s en luidsprekers tillen het design naar een hoger niveau. De nieuwe Type-cover past perfect bij de Surface Slim Pen 2, met ingebouwde opslag en draadloze oplader. De Surface Pro 8 is vanaf begin 2022 leverbaar in Nederland.
  • Surface Duo 2 komt met een nieuw en verbeterd ontwerp voor de Surface Duo-lijn. De Surface Duo 2 focust nog steeds op de mogelijkheid om te multitasken, maar is voorzien van een groter scherm, een langere levensduur, een dynamische triple-lens camera, razendsnelle 5G en op de achterzijde worden meldingen weergegeven wanneer het device dichtgeklapt is. De Surface Duo 2 is vanaf 15 november leverbaar vanaf € 1649,-, alleen voor de zakelijke markt.
  • Surface Pro 7+, die voorheen alleen voor de zakelijke markt beschikbaar was, is vanaf € 949,- nu ook verkrijgbaar voor consumenten. De Surface Pro 7+ is ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een klassiek Pro-ontwerp, maar nu uitgerust met de nieuwste processors, een langere batterijduur, een verwijderbare SSD voor gegevensbehoud en LTE.
  • Surface Go 3 is de meest gangbare Surface 2-in-1 met touchscreen. Deze maakt gebruik van hetzelfde Surface Go-ontwerp, maar heeft meer vermogen. Vanaf € 439,- heeft deze nieuwe generatie in de Surface Go-productlijn snellere Intel® Core™-processors, een batterij die de hele dag meegaat en een ingebouwde Microsoft-beveiliging. Het device is geoptimaliseerd voor de digitale pen en touch, en dankzij de multifunctionaliteit van tablet naar laptop is dit device ideaal voor alledaagse taken, huiswerk en spelletjes spelen. De Surface Go 3 (wifi) is vanaf 5 oktober 2021 leverbaar in Nederland. De Surface Go 3 LTE vanaf begin 2022.
  • Surface Pro X is al een tijdje op de markt, maar wordt nu toegankelijk gemaakt voor een breder publiek met de Wi-Fi-only optie voor slechts €949,- instapprijs. De Surface Pro X is de dunste, ultramobiele Surface Pro en is ideaal voor mensen die flexibiliteit en mobiliteit in een apparaat zoeken. Het heeft ook meer native app-ondersteuning en X64-emulatie die het hele Windows-ecosysteem tot leven brengt. De Surface Pro X (wifi) is vanaf begin 2022 leverbaar in Nederland.

Microsoft kondigt ook verschillende nieuwe accessoires aan, waaronder: 

  • Surface Slim Pen 2 komt met verbeterde haptics en interactieve koppelingen, waardoor het voelt alsof je met pen op papier schrijft. De pen kan worden opgeborgen en opgeladen in Surface-devices, hierdoor kan je gemakkelijk tekenen, overal waar je wilt. De Surface Slim Pen 2 zal € 129,99 kosten.
  • Surface Adaptive Kit helpt gebruikers hun Surface in te stellen op eigen behoeften. Deze tool kan door iedereen worden gebruikt die de Surface wil aanpassen, maar is bijzonder handig voor slechtzienden, blinden en/of mensen met beperkingen. De prijs is €10,99.
  • Ocean Plastic Mouse is voor 20% gerecycled en is gemaakt van een door Microsoft ontworpen plastic, verzameld uit oceanen en van stranden. De Ocean Plastic Mouse wordt plasticvrij geleverd, met een volledig recyclebare verpakking, alleen beschikbaar in retail en kost € 27,99.
  • Microsoft Modern USB-C Headset is gecertificeerd voor Microsoft Teams met high-quality audio en spraak. Het ultralichte ontwerp, de uitgebreide vergaderfuncties, en de eenvoudige installatie maken het makkelijk om de hele dag verbonden en geconcentreerd te zijn. De Modern USB-C Headset kost € 64,99.
Redactie WINMAG Pro
Door: Redactie WINMAG Pro
Redactie

Redactie WINMAG Pro

Redactie