Snel en eenvoudig een eigen website maken

MKB Best Choice 2016: Strato

Redactie WINMAG Pro
Al sinds jaar en dag staat STRATO bekend als leverancier van hosting- en clouddiensten ‘zonder gedoe’. Dat betekent in het kort dat iedereen ermee overweg kan. Particulieren, maar zeer zeker ook zakelijke gebruikers.

Met de dienstverlening van STRATO kan iedereen zichzelf online zichtbaar maken, in een oplossing die past bij wat je precies zoekt. Dat begint al direct bij de homepage van STRATO die je precies laat kiezen uit het pakket dat je nodig hebt. Op zoek naar een domeinnaam? Geen probleem, want je kunt in het zoekvak meteen kijken of jouw gewenste domeinnaam nog beschikbaar is. STRATO biedt diverse hostingpakketten aan op hun website.

Met de PowerWeb-pakketten zet je snel en gemakkelijk een eigen website op, gebaseerd op een CMS naar keuze. De PowerWeb-pakketten komen in verschillende gradaties, afhankelijk van wat je eist van je website. Voor een eigen weblog heb je bijvoorbeeld al voldoende aan een Starter- of Basic-pakket, maar ben je van plan een uitgebreidere website te onderhouden, dan ben je beter af met een Advanced- of Pro-pakket.

Een eigen website volledig opbouwen kan ook met het Ultimate-pakket. Wanneer je een webshop op wilt zetten, kun je ook bij STRATO terecht. Dit zijn specifieke pakketten waarbij rekening is gehouden met de aard van een webshop. Denk bijvoorbeeld aan speciale thema’s met productindelingen en ondersteuning voor verschillende valuta’s. Net als bij de normale webhostingpakketten krijg je bij elk Webshop-pakket een SSLcertificaat. Bovendien is je webshop bij STRATO automatisch geoptimaliseerd voor mobiele devices.

Een belangrijk kenmerk bij STRATO is gemak en dat uit zich in een overzichtelijke interface. In de backend van de STRATO-website zie je in één opslag welk pakket je hebt afgenomen en kun je diverse configuraties naar wens aanpassen. Hier regel je ook de beveiliging, kun je je e-mail instellen en kun je je website vormgeven.

Hoewel STRATO altijd al aantrekkelijk was voor zowel consumenten als zakelijke gebruikers, heeft het bedrijf er het afgelopen jaar veel aan gedaan om haar services verder te verbeteren. Met name zakelijke gebruikers zullen blij zijn met de nieuwe contractlooptijden van STRATO. Webhosting bij STRATO is nu ook per maand af te nemen op alle producten. Dit geeft je de nodige flexibiliteit in het afnemen van producten.

Mocht je nu om één of andere reden toch niet tevreden zijn met de producten van STRATO, dan biedt het bedrijf een dertig dagen geld terug-garantie, ook dit geldt voor alle producten. Opzeggen gaat gemakkelijk met een enkele muisklik.
 


Strato

Prijs: Vanaf €6,- per maand (Powerweb Basic)
Info: strato.nl

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie