Gebruiksvriendelijke en krachtige NAS voor een aantrekkelijke prijs

MKB Best Choice 2016: Synology DiskStation DS216j

Redactie WINMAG Pro
Synology heeft de DiskStation DS216j speciaal ontworpen voor thuisgebruik, maar dat zegt niet alles. Dit is namelijk een gebruiksvriendelijke en krachtige NAS met een aantrekkelijk prijskaartje die zeker ook tot zijn recht komt bij kleinere bedrijven.

De DS216j is een robuuste 2-bay NAS met een dualcore CPU. Deze 1GHz-processor is gecombineerd met 512MB ddr3-geheugen. Synology claimt een leessnelheid van 112,75 MB/s en een schr fsnelheid van 97,6 MB/sec. Backups maken en synchroniseren met de cloud gaat dus razendsnel. De DS216j biedt ruimte aan twee hdd’s tot formaat 3,5-inch. De maximale opslagcapaciteit is 16TB, als je twee 8TB-hdd’s gebruikt. 
NAS
De NAS is voorzien van een ethernet-aansluiting en twee USB 3.0-poorten. Mede door het veelgeprezen DiskStation Manager-besturingssysteem van Synology, werkt de DS216j zeer intuïtief. Gebruikers kunnen moeiteloos gegevens uitwisselen, multimedia streamen en bestanden synchroniseren, zonder dat daar veel technische kennis voor nodig is. 

Een leuke toevoeging aan deze NAS is dat de helderheid van de led-lampjes aan de voorkant aangepast kan worden. Je kunt zelfs schema’s maken om te bepalen welke helderheid bij welk moment van de dag past.


Synology DiskStation DS216j 

Prijs: vanaf € 174,95
info: synology.nl

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie