MKB Best Choice Awards 2018: ANNAbel

Redactie WINMAG Pro
De verdwijning van ISDN promoveert VoIP naar de nieuwe norm. Nu de overstap naar nieuwe diensten onvermijdelijk is, wordt het noodzaak om een blik te werpen op het nieuwe aanbod. Om te achterhalen of de communicatieoplossing van ANNAbel uitblinkt, bekeken wij de mogelijkheden.

Flexibiliteit, eenvoud en transparantie

Wie bij ANNAbel een abonnement wil afsluiten, merkt direct de flexibiliteit, eenvoud en transparantie van de organisatie. Zo kun je op de website direct je kosten voor een mogelijk abonnement berekenen. Daarnaast kan je contact opnemen met een medewerker van ANNAbel, die je hierin verder ondersteunt. En ben je niet tevreden? Dan kun je dagelijks opzeggen.

Slimme belfaciliteiten

Als je eenmaal een abonnement hebt afgesloten, laat ANNAbel je eenvoudig gebruikmaken van de telefonie met slimme belfaciliteiten. Wanneer je kiest voor één van de VoIP zakelijk pakketten van ANNAbel, krijg je een telefoonnummer,VoIPaccount, een aantal veelgebruikte gratis functionaliteiten.

Je beheert alle zaken rondom ANNAbel-telefonie gemakkelijk in je persoonlijke online dashboard of in de gratis ANNAbel app. Dit biedt de gebruiker in één oogopslag een geheel overzicht voor zich.

Meer dan standaard

Geïnteresseerd in meer dan de standaard, gratis functionaliteit? ANNAbel maakt samen met jou een pakket op maat, waarin je wensen tot vervulling komen. Het bedrijf biedt namelijk een groot aantal betaalde opties en pakketten.

Prijs Op aanvraag
Info www.bellenmetannabel.nl

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

RedactieWINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen vanRedactie