MKB Best Choice Awards 2018: Exact Online

Redactie WINMAG Pro
Exact Online is geen nieuw gezicht voor ondernemend Nederland: sinds 1984 lang levert het bedrijf zakelijke software voor het MKB. De huidige staat van Exact Online voor Boekhouden is completer dan ooit tevoren. Het nieuwe no hands accounting bespaart zeeën van tijd.

Patronen

Slimme algoritmes herkennen gebruikerspatronen en stellen boekingen vast. In de praktijk is het bijvoorbeeld mogelijk om bankafschriften automatisch te laten afletteren en op de juiste grootboekrekeningen te boeken, wanneer je gebruik maakt van de bankkoppeling. Elektronisch factureren wordt langzamerhand de toekomst: ondersteunt de boekhouding van een leverancier of een klant elektronische facturatie, dan biedt Exact Online voor Boekhouden de mogelijkheid om deze direct, foutloos en automatisch in de administratie te boeken of te versturen.

Al met al biedt Exact een volledige en kwalitatieve boekhoudsoftwareprogramma voor zowel de ZZP’er als het MKB en de corporatie.Met een nadruk op Machine Learning en automatisering plaatst het Nederlandse bedrijf zichzelf en zijn tools op het voorfront van de vierde digitale revolutie: gebruikers profiteren van alle moderne voordelen die daarbij horen.

Prijs Vanaf € 39,- per maand
Info www.exact.com/nl

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie