MKB Best Choice Awards 2018: Exinda

Redactie WINMAG Pro
Om de performance van belangrijke applicaties binnen organisaties te waarborgen, richt Exinda zich op drie kernpunten.

Assessment

De eerste stap is assessment en deze vindt idealiter plaats vóór de implementatie van Office 365. Elke toepassing van Office 365-producten vereist specifieke netwerkresources die nodig zijn om optimaal te presteren.

Monitoring

Naast het assessment, is voortdurende monitoring cruciaal. Het is belangrijk om te weten hoe een netwerk er op een bepaald moment voor staat, maar netwerken veranderen constant met veranderende gebruikerspatronen - nieuwe applicaties hebben bandbreedte nodig, oude applicaties raken overbodig en worden vervangen door nieuwe oplossingen.

Control

Al deze statistieken en trends zijn alleen nuttig als ze kunnen worden toegepast op een besturingssysteem. Netwerkbeheerders moeten in staat zijn om de verzamelde informatie uit netwerk assessments en monitoring te gebruiken om controle te krijgen over hun netwerk. Diensten als Skype for Business en SharePoint werken met Exinda dus soepeler, waardoor de gebruikerservaring, productiviteit en Return On Investment van een Microsoft-investering van een organisatie wordt verbeterd.

Prijs Op aanvraag
Info www.gfi.com

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie