MKB Best Choice Awards 2018: GFI LanGuard

Redactie WINMAG Pro
Een veilig bedrijfsnetwerk is vandaag de dag een vereiste voor alle bedrijven. Gevaren liggen op de loer en hackers en cybercriminelen zoeken voortdurend naar zwakke plekken in netwerken. Hoe zorg je ervoor dat jouw netwerk optimaal beveiligd blijft? Met de GFI LanGuard-oplossing heb je de beschikking over een tool om jouw netwerk veilig te houden.

Netwerkbeveiligingsscanner

Wereldwijd gebruiken duizenden IT-beheerders GFI LanGuard om hun netwerken in de gaten te houden. De oplossing fungeert als netwerkbeveiligingsscanner en verzorgt eveneens patchbeheer voor Windows, Mac OS en Linux. Voor een veilige bedrijfsvoering is patchbeheer van essentieel belang. In juli vond nog een update plaats. Deze nieuwe versie, GFI LanGuard 12.4, biedt nieuwe ondersteuning voor Linux- en macOSbesturingssystemen.

Kwetsbaarheden

GFI LanGuard voert meer dan 60.000 beoordelingen in het netwerk uit om eventuele kwetsbaarheden vast te stellen. Dat geldt voor virtuele omgevingen, mobiele apparaten en netwerkapparaten. Met behulp van databases zoals OVAL en SANS Top 20 voert GFI LanGuard de scans uit. Het ontdekt kwetsbaarheden in het netwerk op tijd en aanvallers krijgen geen kans om misbruik te maken van zwakke plekken.

Ondersteunt met netwerkcontrolet

GFI LanGuard ondersteunt bedrijven ook op het gebied van netwerkcontrole. Je krijgt inzicht in de status van het netwerk en tevens een compleet overzicht van alle geïnstalleerde toepassingen, hardware en mobiele apparaten die in verbinding staan met de Exchange-servers. Ook weet je alles van de open poorten en de status van de beveiligingstoepassingen, zoals antivirus, antispam en de firewall.

Prijs Op aanvraag
Info www.gfi.com

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie