MKB Best Choice Awards 2018: GFI Unlimited

Redactie WINMAG Pro
Bedrijven die veel software op het gebied van security en communicatie gebruiken, kunnen overwegen om van GFI Unlimited gebruik te maken. Het is een abonneedienst van GFI, waarbij bedrijven voor een vast bedrag per unit een grote hoeveelheid software kunnen gebruiken.

Complete oplossing

Met GFI Unlimited krijgen bedrijven toegang tot een complete oplossing voor security en communicatie inclusief GFI LanGuard, GFI MailEssentials, GFI Archiver, Kerio Control, Kerio Connect en nog veel meer. Met GFI LanGuard hebben bedrijven de beschikking over een netwerksecurityscanner en een tool om automatisch applicaties te patchen. GFI MailEssentials biedt bescherming voor jouw e-mailverkeer en houdt alle spam buiten de deur.

GFI Archiver

Ben je op zoek naar een oplossing voor het archiveren van e-mails, bestanden en kalenders? Dan kun je GFI Archiver gebruiken. Kerio Control biedt een next-generation firewall inclusief router, antivirus, VPN en filtering van webcontent en applicaties.

Kero Connect

Voor het veilig communiceren via e-mail en instant messaging kun je een beroep doen op Kerio Connect. Bedrijven betalen een vaste prijs per maand voor alle software-opties. Hoe meer software een bedrijf via GFI Unlimited gebruikt, hoe groter de besparingen zijn. De kosten bedragen slechts € 1,75 per unit per maand en de dienst heeft verder geen verborgen kosten. Daarnaast biedt GFI gratis technische support voor alle GFI Unlimited-producten.

Prijs € 1,75 p.m. per unit
Info www.gfi.com

afbeelding van Redactie WINMAG Pro

Redactie WINMAG Pro | Redacteur

Bekijk alle artikelen van Redactie